Maak kennis met Team Fieldbox

Van 25 januari tot en met 27 januari staat Team Fieldbox op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer om aan alle bezoekers te presenteren waarom Fieldbox de uitkomst is voor de markt van tegenwoordig. Met de uitgebreide functionaliteiten van Fieldbox, zoals digitale werkbonnen, Track and Trace, automatische registratie, een intelligent planboard en real-time management rapportages, garandeert Fieldbox een hoger rendement tegen lagere kosten, wat natuurlijk het doel is van elke ondernemer. De markt voor Fieldbox is dan ook groot en de tijd voor dit product is rijp.

fieldbox

Team Fieldbox is daarom op zoek naar franchisenemers om Fieldbox te gaan verspreiden en implementeren binnen bedrijven. Bent u geïnteresseerd om een eigen onderneming te beginnen en heeft u sterke sales skills, dan is Team Fieldbox op zoek naar u!

U bent van harte uitgenodigd om deze week langs te komen op de beurs en direct kennis te maken met het team en het product en alle vragen te stellen die bij je leven. Via deze link kunt u uzelf gratis registreren: klik hier

 

Namens Team Fieldbox, heel graag tot ziens.

 

terug naar franchisenieuws overzicht