Prachtige commercial Kachelplaats

Onlangs heeft Kachelplaats een prachtige commercial laten maken en deze liegt er niet om: warmte komt van binnen! Kijk onderstaand filmpje van deze specialist in kachels en haarden en oordeel zelf:

Kachelplaats

Kachelplaats is al jaren de specialist op het gebied van haarden, kachels, afvoermaterialen, accessoires, plateaus en schouwen. Met een uitgebreid assortiment helpen ze hun klanten maar al te graag met het realiseren van hun wensen van het begin tot het eind.

Kracht van Kachelplaats

De formule van Kachelplaats kenmerkt zich door een sterke marketing strategie en ze gaan volledig met de tijd mee op gebied van online marketing. Houdt u van ondernemen, maar heeft u onvoldoende tijd voor uw social media en online marketing, dan is de formule van Kachelplaats wellicht iets voor u.

Dankzij de jarenlange ervaring en grootschalige inkoop heeft Kachelplaats goede afspraken met contractleveranciers. Dit biedt franchisenemers een hoogwaardig assortiment tegen scherpe inkoop condities.

Warmte komt van binnen

De payoff van Kachelplaats ‘warmte komt van binnen’ komt op diverse manieren in de formule terug, want ook directeuren Jeroen Hup en Herman van Dalfsen zijn ondernemers die ernaar streven om sámen met de franchisenemer te werken aan zowel de individuele ontwikkeling als wel de ontwikkeling van de vestiging én de totale formule. Dit maakt het mogelijk om met behoud van zelfstandigheid samen te profiteren van elkaars ervaringen en kennis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over franchise bij Kachelplaats? Neem een kijkje op onze pagina Kachelplaats zoekt franchisenemers

Ook kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of bel direct 040-7878474

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.