Nieuw initiatief Nationale Franchise Gids: nationalefranchisegids.nl

logo Aangesloten bij - 100x50

De Nationale Franchise Gids heeft een nieuw initiatief genomen: ‘aangesloten bij denationalefranchisegids.nl’

”Aangesloten bij denationalefranchisegids.nl’ is een netwerk van franchisegevers en in franchise gespecialiseerde toeleveranciers. Wij hebben o.a. in het kader van Het Nationale Franchisecongres gemerkt dat franchisegevers veel van elkaar kunnen leren. Verder is positief dat de bereidheid bij franchisegevers om elkaar te helpen groot is. Ook al zijn formules in verschillende branches actief, de overlap in kennis en problematiek is vaak erg groot.

We hebben hiervoor een aparte sectie ingericht op de website, klik hier om deze te bekijken. Belangrijk is dat ‘Aangesloten bij De Nationale Franchisegids’ géén keurmerk is. In principe kan iedere bonafide franchiseformule zich aansluiten.

Geen keur

Nationale Franchise Gids stelt duidelijk dat het ‘Aangesloten Bij’ label geen keurmerk is. Het label biedt geen garanties voor ondernemers of voor franchise formules.

Ze bieden slechts houvast aan ondernemers die zich aan het oriënteren zijn op de franchise markt. Daarnaast willen ze een netwerk vormen van formules voor het delen van kennis en ervaringen.

– See more at: http://denationalefranchisegids.nl/aangesloten-bij/#sthash.6KS4SVUg.dpuf

Uitgever Nationale Franchise Gids

First Formula B.V. is de uitgever van De Nationale Franchise & Formulegids. Zij zijn gespecialiseerd in producten en diensten die de franchisemarkt en de retailmarkt  in kaart brengen. Doel hiervan is de verschillende spelers in de franchise- of retail wereld met elkaar in contact te brengen.

– See more at: http://denationalefranchisegids.nl/het-franchiseplatform/#sthash.iBs4Ez6M.dpuf

 

Ga terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht