Nieuwe bedrijfsadviseur bij HKB!

HKB groeit. Deze maand is Rob Kimpen gestart als zelfstandig bedrijfsadviseur voor HKB. Rob zal in de regio Veldhoven bedrijven en ondernemers begeleiden die klaar zijn voor de volgende stap!

Groei, ontwikkeling en verandering

Samen succesvoller zijn, kansen zien, plezier hebben, bereikbaar zijn en tastbaar waarde toevoegen aan haar klanten. Dat zijn de kernwaarden waar HKB voor staat! En dat is ook waar Rob voor staat:

“Ik hou van de verhalen van mensen, van hun bedrijven en organisaties. Wanneer wij hierover het gesprek aangaan, raak ik betrokken, denk en doe ik mee! Zeker als die verhalen gaan over groei, ontwikkeling en verandering.  Ik sluit aan, creëer gezamenlijk met de ondernemers ideeën en zie mogelijkheden en kansen voor de toekomst. Daar ligt mijn passie en daar voeg ik tastbaar waarde toe voor mijn klant.”

HKB voor succesvol ondernemen

Zelfstandig ondernemen bij HKB

HKB levert praktische en bedrijfskundige begeleiding aan MKB ondernemers. De focus ligt op resultaatverbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering van het MKB. Toen Rob eind 2018 een eerste gesprek had met Rob Bierens, oprichter van HKB, viel voor hem alles op zijn plek:.

“Persoonlijk hadden we meteen een klik, maar ook professioneel raakten we elkaar qua visie op goed adviseurschap in het MKB. Het balletje rolde verder en we raakten steeds meer overtuigd van de potentie van onze samenwerking. Mijn ambitie om zelfstandig te gaan ondernemen sloot naadloos aan bij de ambitie van HKB om te groeien in hun servicemodel.”

Meer weten over Rob? Lees zijn hele verhaal hier!

Wij feliciteren Rob en HKB met deze mooie franchise samenwerking en wensen Rob veel werkplezier. En bent u net als Rob een enthousiaste bedrijfsadviseur? HKB heeft u als franchisenemer veel te bieden. Wilt u meer informatie? Wij brengen franchisenemers en -gevers graag met elkaar in contact. Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht