Ronald Hagen nieuwe franchise manager Baden+

Nieuwe franchise manager Baden+

Ronald Hagen

Per 1 september start Ronald Hagen als franchise manager bij Baden+. Ronald is een bekende in de sanitair branche. Met een achtergrond in de buitendienst bij Baderie, Detremmerie en de laatste jaren bij Thebalux kent hij de markt en heeft hij goed inzicht in de kansen en bedreigingen van de sanitair speciaalzaak. Ronald wordt bij Baden+ verantwoordelijk voor het acquisitiebeleid en zal daarnaast intensief Baden+ franchisenemers begeleiden binnen het Baden+ concept waarbij de focus ligt op meer rendement bij de aangesloten franchisenemer.

Helmink in Doetinchem kiest voor Baden+

Tessa & Richard Elbers - Helmink woon Techniek

Helmink woon Techniek, een gerenommeerde naam in de sanitair wereld, heeft zich recent aangesloten bij Baden+. Het Doetinchemse bedrijf heeft een zeer ruime showroom van 1500 m2 op het gebied van keukens, haarden en badkamers. Richard Elbers is sinds begin 2014 eigenaar van Helmink woon Techniek. “Al snel was de keuze gemaakt dat het een goede stap zou zijn om ons bij een formule aan te sluiten. Je staat daardoor sterker in de markt op het gebied van inkoop en reclame. We hebben met alle formules gesproken en Baden+ sprong daar voor ons uit. Ten eerste omdat Baden+ erop gericht is om onze eigen naam Helmink woon Techniek sterk in de markt te zetten. Ten tweede is er veel ruimte voor vrij ondernemerschap en tenslotte omdat Baden+, met de ruime ervaring die het team heeft, in staat is om ons strategisch te ondersteunen in de keuzes die we de komende tijd gaan maken. Baden+ denkt mee met mij als lokale ondernemer en daar worden wij lokaal een sterkere speler door.”

Niet alleen Helmink koos voor Baden+. Ook Ad Tielen van Verwarming en Sanitair Shop in Oud Gastel heeft zich recent aangesloten bij deze franchiseorganisatie. “In de huidige tijd is het als bedrijf essentieel om professioneel en met grote regelmaat reclame te maken. Baden+ verzorgt naast huis aan huis folders en een inspirerend badkamerboek ook onze volledige website. Hierdoor is ons bedrijf online goed vindbaar en laten we direct op de website zien waar ons bedrijf voor staat.”

Voor meer informatie:

Saskia Euwe

Baden+ b.v.

Tel: 0344-200103

Terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht