Nieuwe franchisenemer voor GroenerGras Hoveniers

GroenerGras Hoveniers en Hoveniersbedrijf DKH slaan handen ineen

De formule GroenerGras Hoveniers gaat nu ook de samenwerking aan met Hoveniersbedrijf DKH (de klussende hollander) in Arnhem. Het hoveniersbedrijf timmert al enkele jaren aan de weg en is inmiddels een begrip in Arnhem en omstreken.

Kwaliteit

Thijs van der Linde van DKH zegt het volgende: “We hebben een onderneming die staat. Door de samenwerking aan te gaan met GroenerGras Hoveniers kunnen we de volgende stap zetten in het verder professionaliseren van ons bedrijf. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze topkwaliteit en service, die men van ons gewenst is, op een hoger niveau tillen”. Jan Goossens, directeur van GroenerGras Hoveniers Nederland B.V. sluit zich hierbij aan. “Alles wat wij doen ademt kwaliteit”.

GroenerGras Hoveniers

Jan Goossens

GroenerGras Hoveniers helpt je op weg naar een efficiƫnte en professionele manier van ondernemen. Het is een uniek franchise concept voor de vakhovenier. Ze bieden een compleet marketingstrategie, garanderen nieuwe klantencontacten, realiseren margeverbetering en ondersteunen daarnaast met allerlei praktische ondernemerszaken. Samenwerken loont. Altijd!

Meer weten: klik hier

De FranchiseAdviseur wenst deze ondernemers veel succes en verdere groei toe.

terug naar franchisenieuws overzicht