Nieuwe franchisenemer voor JobManiac

Een nieuwe vestiging van JobManiac Uitzendbureau is een feit. Wesley Tack is de nieuwe franchisenemer en opent zijn vestiging in Rucphen (regio Breda). Wesley gaat vanuit zijn eigen netwerk en ervaring diverse branches bedienen waaronder logistiek, bouw & infra en metaal.

Het grote voordeel bij JobManiac is dat je een vestiging kunt starten in de branche waar jij jouw kennis, ervaring én netwerk hebt zitten. JobManiac heeft een goed georganiseerde backoffice zodat je als franchisenemer voornamelijk bezig bent met uitzenden en detacheren en je zo min mogelijk tijd kwijt bent met administratie, verloning, etc. Verder heerst binnen JobManiac een hele aangename, persoonlijke sfeer, waarbij collega’s voor elkaar klaar staan.

Wij feliciteren franchisegever Willem Faasse (rechts) en franchisenemer Wesley Tack (links) met deze samenwerking, waarin ze samen verder bouwen aan het succes van JobManiac.

JobManiac Uitzendbureau

Ook ondernemer worden bij JobManiac? Klik hier voor meer informatie en meld je snel aan en kijk of jij in aanmerking komt! Voor meer informatie bel 040-7878474 of mail camille@franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht