Nieuwe TULA yogastudio in Ede

De franchiseformule TULA yoga groeit. Vol trots delen franchisegevers Viki en Ruben het goede nieuws. Per december 2019 opent TULA yoga in Ede haar deuren. Naast de yogastudios in Amsterdam Westerpark en Bos en Lommer volgt nu dus Ede. Eva de Hoijer start hier vol enthousiasme als eerste franchisenemer van de formule.

Franchisegevers TULA Yoga
Viki en Ruben, Franchisegevers TULA

Perfecte basis

In 2018 ontmoetten franchisegever en franchisenemer elkaar. Eva de Hoijer wilde graag een yogastudio openen. Een goede klik en dezelfde visie en ideeën over yoga vormde de perfecte basis voor een goede samenwerking. Samen met Eva zijn Ruben en Viki het franchisetraject in gegaan. Een succesvol traject, want het resultaat is een eerste franchisevestiging in Ede. Bent u nu benieuwd hoe zo’n traject verloopt? Lees hier over de route die TULA yoga heeft bewandeld in de franchisewereld.

Wens

In december 2019 start TULA Yoga in Ede. Hopelijk volgen er nog veel meer vestigingen. Want de grootste wens van Ruben en Viki is dat iedereen in Nederland op een hele toegankelijke en laagdrempelige manier fijne yogalessen kan bijwonen in een TULA yogastudio. Door hun concept uit te rollen als franchiseformule wordt hun droom stap voor stap werkelijkheid.

Passie voor yoga

Heb jij ook een passie voor yoga? En droom jij ook van een yogastudio die toegankelijk is voor iedereen en een sterke, sociale functie heeft? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Uiteraard sta je als franchisenemer van TULA yoga zowel voor als na de opening van je eigen vestiging in nauw contact met de franchisegever. TULA bepaalt niet voor de franchisenemer maar ondersteunt hen juist. Deze vrijheid vinden zij, naast een goede klik, enorm belangrijk. Wilt u meer weten over deze formule of franchisen in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 040-78 78 474 of stuur een email.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.