Open jij in april 2019 de nieuwe vestiging van Kachelplaats?

Onlangs vroegen we Herman van Dalfsen wat Kachelplaats zo bijzonder maakt. Herman geeft aan dat het assortiment van mooie, kwalitatief hoogstaande haarden een functioneel en sfeervol product is, waar mensen blij van worden. “Het geeft je een fijn gevoel als mensen met een lach op hun gezicht de showroom uitlopen, omdat ze zojuist een mooie haard of kachel hebben gekocht. Wij zetten toch vaak dat stapje extra om er zeker van te zijn dat de klant een keuze maakt die het beste bij ze past. Wij weten wat er allemaal op de markt is en wij begrijpen uiteraard ook wat er technisch wel of niet mogelijk is. Het is tenslotte een keuze die je maakt voor de langere termijn en wij willen daar samen met de klant dan ook voldoende tijd voor vrij maken.

Daarnaast ben ik blij met de sfeer op kantoor. Onze collega’s zijn prettig om mee te werken. Ze werken hard, maar hebben ook aandacht voor elkaar. Dit werkt door in de hele sfeer binnen de organisatie, waar ik veel waarde aan hecht. Iedereen werkt zelfstandig, maar als je hulp nodig hebt staan ze altijd voor je klaar. Zo sta je er niet alleen voor.

Dit is meteen de reden waarom ik zelfstandig ondernemers wil oproepen aan te sluiten bij onze franchiseformule. Je opent je eigen vestiging/showroom en dankzij de mensen op het hoofdkantoor zijn er een aantal dingen die je zelf niet meer hoeft te doen. Denk hierbij met name aan de marketingactiviteiten. De formule heeft hierin reeds 18 jaar ervaring en heeft alle veranderingen op gebied van advertising meegemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben dit eerder gedaan. We weten inmiddels wel wat wel en niet werkt. Het voordeel voor een franchisenemer is dat hij/zij zich hierdoor kan focussen op de core business en dat is klanten helpen bij hun zoektocht naar een passende kachel of haard.

Momenteel zijn we met name op zoek naar een franchisenemer die per april 2019 een vestiging wil openen om het gebied boven Amsterdam te kunnen bedienen, maar ook in andere regio’s in Nederland zijn nog mogelijkheden.”

Wij vroegen Herman eerder al hoe zij inspelen op de veranderingen naar duurzaam bouwen waar aardgas geen onderdeel meer van uitmaakt. Zij geven aan dat er geen enkele reden is tot onrust. Dit is wat zij zeggen: lees verder…

Voel de warmte van deze formule en bekijk de video hier

Kachelplaats

Wil je meer weten over deze warme formule? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook kun je tijdens kantooruren bellen met 040-7878474.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]