Opening nieuw pand: Traas is trots

Traas is trots. Op hun nieuwe pand. En terecht. Wat een prachtig pand. En wat ligt het mooi in het zicht. Wij vertellen je graag meer over deze trotse franchisegever en over het nieuwe pand.

Traas ongediertebestrijding

Franchiseformule Traas Ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en het weren van allerlei soorten ongedierte. Zij doen dit op verschillende manieren. Denk hierbij aan het bestrijden van bijvoorbeeld hout-aantasters maar ook het aanbrengen van weringsproducten en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen.

Nieuwe pand franchiseformule Traas
Foto door Suzan fotografie

Uit het jasje gegroeid

De heer Peter Traas is de trotse eigenaar en startte circa 25 jaar geleden zijn eigen onderhoudsbedrijf in Baarland. Traas groeide en hiermee ook de bedrijfspanden. Na diverse omzwervingen zijn zij onlangs hun nieuwe pand aan de Baarlandsezandweg 1 in ’s Gravenpolder betrokken. Een mooi en functioneel pand op een toplocatie. Naast de kantoren hebben zij ook een presentatieruimte waar lezingen en seminars gehouden kunnen worden.

Foto door Suzan fotografie

Natuur

Warmtepomp

In een nieuw pand kan een kantine natuurlijk niet ontbreken. En laat dit nu het paradepaardje zijn van het nieuwe complex. Door een prachtige muurschildering waant u zich midden in de natuur. Die natuur is voor Traas Ongediertebestrijding heel belangrijk. Zo hebben ze een laadpaal voor de elektrische auto’s op het ruimte parkeerterrein en is in het nieuwe pand een warmtepomp geplaatst. Ook zijn zij al jaren actief bezig met milieuvriendelijke bestrijding. Hieruit is de afdeling Traas Nature Care opgericht.

Laadpaal

Open dag Traas

Benieuwd naar het nieuwe pand? Op zaterdag 8 februari is er een open dag. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 10:00 uur en 17:00 uur om een kijkje te komen nemen bij de “trots van Traas”.

Franchiseformule voor de zakelijke markt

Traas bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. Traas werkt dus voor overheden, het MKB, grootbedrijf en particulieren. Omdat Traas een franchiseformule is met verschillende franchisenemers, hebben zij een landelijke dekking. Er zit dus altijd een Traas vestiging mét gecertificeerd personeel bij u in de buurt. Nieuwsgierig? Download hier de folder Traas gediertebestrijding voor meer informatie.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]