ViaViela; Oppas.nl bij RTL

oppas.nl 2.0

Oppas.nl is vernieuwd!

We houden je graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen bij ViaViela. Als gastouderbureau zijn we altijd bezig om onze dienstverlening aan ouders en gastouders te verbeteren. Ook op het gebied van het bij elkaar brengen van zoekende ouders en beschikbare gastouders. Onze site Oppas.nl helpt hier al een aantal jaren bij. Oppas.nl is dé gratis matchingwebsite van ViaViela waar ouders en gastouders elkaar kunnen vinden.

Er vinden momenteel twee belangrijke gebeurtenissen plaats voor Oppas.nl waardoor je dit onderdeel van ViaViela vaker tegen kunt komen. Omdat we hier als ViaViela heel trots op zijn, informeren we je er graag alvast over.

Oppas.nl wordt Oppas.nl 2.0!
Oppas.nl heeft in de afgelopen jaren al veel ouders en gastouders bij elkaar gebracht. Om dit voor nog meer ouders en gastouders mogelijk te maken, hebben we hard gewerkt aan een nóg beter werkend Oppas.nl. Het uiterlijk van de site heeft een modernere en frissere uitstraling gekregen. Daarnaast zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd zoals een overzichtelijker gastouderprofiel.

Oppas.nl bij RTL 

De hele maand november zie je Oppas.nl voorbijkomen op televisie! De reclame van Oppas.nl, wordt uitgezonden op alle zenders van RTL. Tot ziens dus bij RTL!

Met vriendelijke groeten,
Gastouderbureau ViaViela

Hubèr Agterberg, namens team ViaViela

terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]