AG Hart Advocaten in franchise

AG Hart is hét gespecialiseerde advocatenkantoor in franchise. Het kantoor, gevestigd aan Stadionweg 41 in Rotterdam, garandeert cliënten een kwalitatief hoogstaande juridische en commerciële dienstverlening.

Dit advocatenkantoor heeft een lange geschiedenis. In 1901 opende advocatenkantoor Anema & Greve in Rotterdam haar deuren. Het kantoor fuseerde met het gerenommeerde Hart Legal Franchise Advocaten. Samen gingen zij verder onder de naam AG Hart Advocaten.

Toonaangevend in franchise

Sinds 2012 staat mr. Jeff ’t Hart hier aan het roer. AG Hart Advocaten is uitgegroeid tot een toonaangevend advocatenkantoor. De aanpak is persoonlijk, laagdrempelig, adequaat en betrokken. Met deze aanpak en hun deskundigheid heeft team één doel voor ogen: voor iedere cliënt een optimaal resultaat behalen. Zij hebben een jarenlanger ervaring als advocaten in franchise. Hierdoor is het voor De FranchiseAdviseur een prettige partner om mee samen te werken. AG Hart Advocaten is er voor zowel de franchisegever als de franchisenemer.

Neem bij juridische vragen dan ook zeker contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met de beste advocaten in franchise.

terug naar partners overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.