Cygnus

Bedrijfsfinanciering

Bent u ondernemer en wilt u een franchiseformule uitrollen, maar u krijgt het financiële plaatje niet rond? Of wilt u zich aansluiten als franchisenemer maar u heeft het instapbedrag niet klaarliggen? Een bedrijfsfinanciering kan voor u dé oplossing zijn.

Franchisefinanciering

Als startende ondernemer moet je, vaak al voor de opening van je bedrijf, flink investeren. Dit zijn vaak grote bedragen die niet iedereen direct voorhanden heeft. Wellicht kan onze strategische partner Cygnus u op weg helpen om uw franchisebedrijf een succes te maken. Zij kijken, in nauw overleg met u, naar de mogelijkheden voor een passende bedrijfsfinanciering.

Bij Cygnus is vertrouwen de basis. Kwaliteit, transparantie en vernieuwing zijn hun uitgangspunten. Cygnus heeft het complete financieringspakket in huis. Soms is voor een opdrachtgever een standaard oplossing voldoende, maar ook bieden zij financieringen op maat aan.

Om hun opdrachtgevers snel en optimaal van dienst te zijn, werkt Cygnus samen met financiers en investeerders die zij erg goed kennen. Want op alleen op deze manier kunnen zij de meest geschikte financiering vinden die past bij de financieringsbehoefte van uw (franchise)onderneming.

Bedrijfsfinanciering voor uw franchiseformule

Wilt u weten of bedrijfsfinanciering uw franchiseformule haalbaar is? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en brengen u in contact met de juiste adviseur.

 

terug naar partners overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.