PGOKS communicatie training

Mensen commercieel laten denken, handelen en communiceren is net als verkopen een Vak. Op welke van de 4 niveau’s verkoopt U of richt uw bedrijf zich?
Mensen doen zaken met mensen waardoor vertrouwen de basis is. Toegevoegde waarde realiseren voor je klant en meedenken in oplossingen voor de klant zijn belangrijke peilers. Door Social Media jezelf + je bedrijf niet beter en mooier voordoen als het daadwerkelijk is zijn daarbij belangrijke speerpunten geworden.
Altijd geinteresseerd geweest in verkoop waarna ik geruime tijd in diverse functies en ook op verschillende niveau’s ook werkzaam ben geweest in de verkoop.
Vervolgens de eigen ervaringen in combinatie met een uitstekend trainingsprogramma me eigen gemaakt waardoor vanaf 1998 nu elke dag anderen als deelnemer hiervan profiteren om zichzelf verder te ontwikkelen. B2B en ook B2C.
In de toekomst zal ik de ervaringen uit de trainingen die ik iedere dag heb gebruiken om verkoop en managementtrainingen verder te ontwikkelen.

peter-goenee Peter Goenee

Dit zegt de FranchiseAdviseur over Peter Goenee:

Peter is een zeer ervaren trainer en weet mensen op een doeltreffende manier en met een gezonde dosis humor te boeien. Het leveren van maatwerk is voor hem vanzelfsprekend en wij zijn ervan overtuigd dat iedere deelnemer na een training vol inspiratie en motivatie de deur uit gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met De FranchiseAdviseur

terug naar partners overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur