Prachtige review: Blue Monday wordt Happy Monday

Blue Monday? Dat is de derde maandag van januari en staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Maar hier doen wij niet aan mee! Blue Monday? Wij maken er een Happy Monday van! Hoe? Doordat wij een prachtige review ontvingen van één van onze opdrachtgevers. En deze delen wij graag met u.

Deze revieuw ontvingen wij van franchiseformule Freerun University. Hier kun je leren freerunnen onder professionele begeleiding. De enthousiaste en ervaren freerunners achter de Freerun University wilden hun formule graag uitrollen tot een nationaal concept. Hiervoor schakelden zij een tijdje geleden onze hulp in.

Mascotte freerun university

Franchise starten

Via Google zijn zij bij De FranchiseAdviseur terecht gekomen en vroegen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Omdat zij geen idee hadden wat franchisen precies inhield, wilden zij eerst weten of een franchise starten iets voor hen was. Nadat alle informatie was bezonken en overdacht, namen ze een paar maanden later weer contact met ons op. Er was besloten om te starten met een franchise formule. Snel werd een tweede gesprek ingepland en konden wij samen met de Freerun University van start.

Indrukwekkend Franchise handboek

De mensen van de Freerun University hadden totaal geen idee waar ze aan begonnen en waar ze moesten starten. Daarom zijn ze nu enorm blij met het framework van het franchise handboek en de franchisecontracten. Het handboek en de contracten zijn “indrukkwekkend opgesteld“, aldus eigenaar Gaetano Caretto. “De verwachtingen over de dienstverlening van De FranchiseAdviseur zijn overtroffen. Eigenlijk al direct na het ontvangen van de basisbestanden om te kunnen starten. Als iemand een franchise wil starten, dan is de FranchiseAdviseur een onmisbare partner.”

Blue Monday wordt Happy Monday

Blue Monday? Nee hoor. Door deze mooie worden is het vandaag voor ons een hele Happy Monday. Vanzelfsprekend blijven wij hen langs de zijlijn volgen. De formule van Freerun University kan nu verder vorm gaan krijgen. Afgelopen zaterdag werd er afgetrapt met een heuse franchiselancering. Op de locatie in Uithoorn waren potentiële franchisenemers van harte welkom voor meer informatie. De opkomst was enorm. De franchiselancering was hiermee een daverend succes.

Kennismaking met franchise

Heeft u ook een goedlopend bedrijf en denkt u erover om uw succesvolle onderneming uit te breiden? Neem franchise dan zeker mee in uw overweging. Bel vrijblijvend 040 – 78 78 474 en daag ons uit!

terug naar nieuws franchisenemers overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]