Qredits lanceert zakelijke hypothecair krediet voor MKB

Bart Van der Schoot

logo Qredits 2

Voor ondernemers is het vanaf nu mogelijk om bij Qredits een hypothecair krediet aan te vragen tot 250.000 euro.

Het hypothecair krediet wordt verstrekt voor de financiering van de aankoop van zakelijk onroerend goed. De looptijd van dit krediet is maximaal 20 jaar. Met deze nieuwe kredietmogelijkheid speelt Qredits verder in op de behoeftes van de MKB ondernemer.

Het hypothecair krediet is een van de drie type leningen die Qredits aanbiedt binnen het MKB-krediet. Hierin wordt het onderscheid gemaakt tussen het borgstellingskrediet, het lineair krediet en het hypothecair krediet.

Voor alle kredieten gaat vanaf vandaag de aangekondigde kredietverhoging tot 250.000 euro in. De verhoging werd reeds aangekondigd door Minister Kamp op 14 oktober j.l. Hiermee voorziet Qredits in de groeiende kredietbehoefte van het midden- en kleinbedrijf.

De verhoging past binnen de missie van Qredits waarin zij financiering en coaching aanbiedt aan ondernemers die, ondanks goede plannen, niet bij de banken terecht kunnen.


Qredits Microfinanciering Nederland,

Alexa Dutilh, Communicatiemanager

a.dutilh@qredits.nl, 06-39376301


Over Qredits

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten of investeren in hun bedrijf, door het aanbieden van Microkredieten tot 50.000 euro, MKB-kredieten vanaf 50.000 euro tot 250.000 euro, persoonlijke coaching en ondernemerstools. In vijf jaar tijd heeft Qredits meer dan 5.200 ondernemers gefinancierd, waarvan een groot deel startende ondernemer is. Daarvan ontvangt 60% coaching. Qredits heeft al meer dan 100 miljoen euro aan kredieten verstrekt. Daarmee is Qredits het grootste alternatieve financieringskanaal voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

Wilt u meer weten over De FranchiseAdviseur en wat wij voor u en uw formule kunnen betekenen? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar nieuwsoverzicht

terug naar blog overzicht