Referenties: wat zeggen franchisegevers

Voor u is het vast prettig om te horen wat andere franchisegevers nu van onze samenwerking vinden. Wij hebben het ze gevraagd! Want ook al zijn wij van mening dat wij u het beste kunnen helpen bij het uitrollen van uw franchiseformule, of het verder uitbouwen ervan. Een referentie of review over de dienstverlening is waardevolle informatie.


Gaetano Carretto, medeoprichter Freerun University:

Via Google zijn wij bij De FranchiseAdviseur terechtgekomen en hebben een kennismakingsgesprek aangevraagd. Op dat moment hadden wij geen idee wat franchisen precies inhield én of het wat voor ons was. De beslissing om te starten met een franchiseformule maakten wij dan ook pas maanden na de eerste afspraak. Snel en flexibel werd een tweede afspraak ingepland. Direct daarna zijn we samen met De FranchiseAdviseur van start gegaan, niet wetende waar we aan begonnen. Maar we zijn onwijs blij met het framework van het handboek. En de franchisecontracten zijn indrukwekkend. Wij zijn super goed geadviseerd en onze verwachtingen zijn overtroffen. Als iemand een franchise wil starten, dan is De FranchiseAdviseur in onze ogen een onmisbare partner. “

Freerunner en directeur Freenrun University Gaetano Carretto
Gaetano Carretto

Saskia Nouwens, Directeur Gastouderbureau Het Liefbeestje:

Logo franchiseformulie Gastouder 't Liefbeestje

“Via Internet zochten wij een bedrijf wat ons van A tot zet kon helpen met het opzetten van onze franchiseformule. Wij kwamen uit bij de FranchiseAdviseur en zij adviseerde en begeleidde ons in dit traject. Mede door de FranchiseAdviseur is ons bedrijf binnen één jaar gegroeid van 1 naar maar liefst 8 vestigingen!

Onze verwachtingen zijn hiermee uitgekomen. Voor wat betreft de opzet van de franchiseformule, maar ook zeker bij het doorontwikkelen van de formule kan ik hen zeer aanbevelen. “


Willem Faasse, directeur JobManiac:

“Via Google kwam ik op de website van De FranchiseAdviseur terecht. Een afspraak met Bart was snel gepland. Bart heeft een open houding en legt goed uit wat alles inhoudt en wat er moet gebeuren. Het advies is goed en helder en er werd goed meegedacht. In een later stadium van de samenwerking zijn en nog aanpassingen gedaan die specifiek op de uitzendbranche gericht waren. Hiervoor werd de expertise van een ander teamlid ingeschakeld.

Werving en selectie van de juiste franchisekandidaten in de uitzendbranche bleek, ook voor De FranchiseAdviseur, erg moeilijk. Zaken op het gebied van franchise of het herstructureren van uw onderneming kunt u aan De FranchiseAdviseur toevertrouwen. ”


Ruben & Viki, eigenaren TULA Yoga:

De FranchiseAdviseur heeft ons geholpen met het opzetten van onze franchiseonderneming. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en weten nu zeker dat onze franchiseformule sterk staat. De begeleiding vanuit de FranchiseAdviseur is zeer professioneel en men was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Ook met de officiële document die nodig zijn om te starten heeft De FranchiseAdviseur ons goed geholpen. Dit hadden wij niet zelf kunnen doen. De FranchiseAdviseur kijkt verder dan alleen het bedrijf. Ze kijken ook naar de mensen in het bedrijf. Via hun specialisme DISC hebben wij onze voorkeuren in gedrag en communicatie in kaart gebracht. Wij begrijpen elkaar nu veel beter en weten ook welk type persoon het beste als franchisenemer bij ons bedrijf past. Kortom, wij kunnen de FranchiseAdviseur aan iedere ondernemer aanraden die wil gaan franchisen! Ontzettend bedankt voor jullie hulp met het opzetten van onze formule!

Foto Ruben en Viki van Tula Yoga
Ruben & Viki

Theo Clevers, eigenaar Clevers IJs:

Logo Clevers IJs

“Binnen onze organisatie hadden we een specifieke vraag wat betreft franchise. Bij Bart was er gelijk een klik en veel expertise. We hebben onze vragen en problemen aan hem voorgelegd waarop we een professioneel antwoord verwachtten. Onze vragen zijn beantwoord en de problemen zijn binnen de gestelde termijn opgelost. Hiermee zijn onze verwachtingen uitgekomen. Wij zien franchise als een spel tussen franchisegever en franchisenemer. Het is goed om alles open en duidelijk te omschrijven waarbij het belangrijk is dat beide partijen goed kunnen ondernemen. We hebben samen met De FranchiseAdviseur alle afspraken goed vastgelegd in een handboek.

Meer weten?

Mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur