Referenties: wat zeggen franchisenemers

Voor u is het vast prettig om te horen wat andere franchisenemers nu van onze samenwerking vinden. Wij hebben het ze gevraagd! Want ook al zijn wij van mening dat wij u heel goed kunnen helpen bij uw zoektocht naar een geschikte franchiseformule of bij de controle van uw franchisecontract, een referentie van andere franchisenemers is nog waardevoller. Hieronder vind u een aantal voorbeelden van samenwerkingen tussen De FranchiseAdviseur en franchisenemer.


Maartje, franchisenemer

“Is iets goed of juist niet binnen de samenwerking met franchisegever? Met mijn franchisegever kwam ik er niet uit. Omdat deze conflictsituatie nieuw voor mij was, heb ik advies ingewonnen bij De FranchiseAdviseur. Zij kijken in eerste instantie naar een goede oplossing voor zowel franchisegever als franchisenemer. In mijn situatie bleek het helaas onvermijdelijk om juridische stappen te ondernemen. Dit advies hebben wij opgevolgd en zijn blij dat De FranchiseAdviseur ons hierin kon begeleiden.”


Chi Wah Chow, franchisenemer YoYo Fresh tea bar:

Franchisenemer Horeca

“Tijdens mijn zoektocht naar professioneel advies inzake franchisecontracten, kwam ik terecht bij De FranchiseAdviseur. Ik was op zoek naar expertise en kaders waarbinnen ik met de aanstaande franchisegever kon onderhandelen. In ons geval moest er snel geschakeld worden en dat deed Bart. Zijn manier van werken is transparant en persoonlijk. Soms moest ik nog even bellen omdat ik net wat meer diepgang wilde bij een bepaald franchise onderwerp. Doordat De FranchiseAdviseur goed bereikbaar is, kreeg ik direct duidelijke uitleg. Al met al heb ik veel tips gekregen waardoor ik goed voorbereid en met zelfvertrouwen de franchiseovereenkomst kon bespreken. ”


Jurgen Aarts, Cygnus:

De FranchiseAdviseur deed enige tijd geleden de selectie voor een franchiseorganisatie in payrolling. Dat leek me wel wat en ik ben in Nuenen op gesprek gegaan. Tijdens het gesprek bleek al snel dat ik niet geschikt was voor deze franchise. Wel viel me op dat er veel kennis en ervaring op dit kantoor aanwezig is.

Jurgen Aarts, Cygnus

Begeleiding

Een paar maanden later was ik in het eindstadium om een langjarig contract te tekenen bij een andere franchiseorganisatie. Gelukkig heb ik toen De FranchiseAdviseur ingeschakeld voor mijn begeleiding. De FranchiseAdviseur attendeerde me op de slechte rechtspositie voor de franchisenemer in de overeenkomst en ik heb de relatie verbroken. Daar ben ik achteraf wel heel blij om! Inmiddels ben ik na begeleiding van De FranchiseAdviseur aangesloten bij Cygnus

Eigenlijk heb ik De FranchiseAdviseur twee keer ingehuurd. Beide keren verwachtte ik geattendeerd te worden op risico’s die ik in mijn enthousiasme niet kon overzien. Omdat je graag aan de slag wilt, is de neiging groot om snel te tekenen. Dan is het goed om te sparren met een specialist die jou behoedt voor een slechte overeenkomst.

Juridische kennis en ervaring

Na het tweede advies ben ik een samenwerking aangegaan die weinig risico voor mij als verbonden partner kende.  Door deze onevenwichtigheid en gebrek aan betrokkenheid van de aandeelhouders bleek helaas na enige tijd onvoldoende draagvlak en geld om het samenwerkingsverband voort te zetten. De directeur is eruit gestapt en heeft mij gevraagd om met hem een nieuwe onderneming op te zetten. Met behulp van de juridische kennis en ervaring van de FranchiseAdviseur hebben we een goed gestructureerde franchiseorganisatie opgericht met een beter dienstenpakket. Dat draait nu al een tijdje. Mooi hè!

Bij een belangrijke beslissing als het aangaan van een franchiseformule  kun je beter goed advies inwinnen. Dat geldt voor franchisenemer en franchisegever. Franchise is een samenwerkingsverband waarbij de lusten en de lasten evenredig verdeeld zullen moeten worden. Dat is bij niet alle formules het geval. Voor goed advies betaal ik graag wat geld. Dat geld is het dubbel en dwars waard.

Goede relatie tussen franchisegever en franchisenemer

De FranchiseAdviseur begrijpt dat je met een goede relatie tussen franchisegever en franchisenemer veel meer kunt verdienen dan in een slechte relatie. Ik wil alle ondernemers die een franchiseovereenkomst overwegen adviseren bij De FranchiseAdviseur advies in te winnen. Franchisegevers kun je helpen om een heldere structuur en werkafspraken te maken. Franchisenemers kun je behoeden voor slechte overeenkomsten, zodat zij later veel geld kunnen besparen op juridische procedures.


Maurice Jansen, franchisenemer:

“Ik wilde me aansluiten als franchisenemer bij een franchiseorganisatie in de telefonie. Voor ik ging onderhandelen over mijn franchiseovereenkomst, wilde ik het franchisecontract graag laten controleren door een onafhankelijke, professionele partij. Zo kwam ik bij de FranchiseAdviseur terecht. Bij De FranchiseAdviseur vond ik de gesprekspartner met kennis van zaken waarnaar ik op zoek was. Het franchisehandboek en het franchisecontract had ik zelf al kritisch doorgelezen. Maar de ‘second opinion’ van De FranchiseAdviseur hielp me om de juiste keuze te maken.”


Stephan Dijkstra, Het Arbeidsdeskundig Collectief

“Wij ervaren de samenwerking met Bart en zijn team tot nu toe als zeer prettig. De begeleiding is prettig en stap voor stap worden we meegenomen in het proces en het franchisemodel. De communicatie is ook prettig en is er op gericht om jou als (toekomstig) franchisegever goed in het zadel te helpen. Geen vraag is te gek en daarnaast nemen Bart en zijn team veel werk uit handen. Wij kunnen De Franchiseadviseur dan ook van harte aanbevelen.”

Franchisenemer? Bel direct: 085 401 1699

Wij adviseren u graag.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.