Samenwerking Stihl en GroenerGras Hoveniers

Andreas Stihl NV is exclusieve partner geworden van GroenerGras Hoveniers. Daarmee wil Stihl bij vakhoveniers in Nederland haar assortiment en expertise nog breder onder de aandacht brengen.
De kwaliteitsformule GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier van Nederland. Zij bieden een compleet pakket communicatie-middelen waarbij de vakhovenier het hele jaar op de juiste manier in beeld wordt gebracht.

Samenwerking Stihl en Groener Gras

Verheugd

Joeri Welslau, afgevaardigd bestuurder Andreas Stihl NV, is verheugd op deze samenwerking en blij met dit initiatief en Stihl zal dit op een efficiënte en collectieve manier ondersteunen.
Jan Goossens, directeur van GroenerGras Hoveniers reageert eveneens positief: “Met Stihl aan boord geven we aan dat we op de goede weg zijn. Het is niet alleen dat Stihl ons ondersteunt, maar we gaan ook echt activiteiten organiseren waar alle partijen hun voordeel mee kunnen behalen.” “De samenwerking zal concreet bestaan uit een diversiteit aan activiteiten. Door de jarenlange ervaring op gebied van reclame en formuleontwikkeling weten we als geen ander hoe in te spelen op het veranderende consumentengedrag en garanderen we meer klantcontacten. Ook het rendement van hoveniers wordt voor een belangrijk deel al bij de inkoop bepaald. Met de gezamenlijke slagkracht gaat dat er direct op vooruit.”

Samen ondernemen

“We ondersteunen met allerlei praktische zaken, maar zijn ook de persoonlijke adviseur van de vakhovenier. Als rasechte ondernemers kennen we immers het klappen van de zweep. Bovendien doen we niets liever dan samen ondernemen. Wij geloven in vrijheid, niet in verplichtingen. Samen zullen we keuzes maken waardoor we in staat zijn voorsprong te creëren door echte partnerschappen aan te gaan”, aldus Jan Goossens.

Ook geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak met                                   De FranchiseAdviseur of bel telnr. 040 78 78 474 

Mailen of bellen kan ook naar: info@groenergrashoveniers.nl of telnr. 073 – 85 16 160

www.groenergras.nl

Ga terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht