Seminar: De Steve Jobs van uw eigen onderneming zijn? Het kan!

U hoeft geen bekend persoon te zijn om mensen te kunnen inspireren, u kunt het ook! Maar hoe doet u dit en belangrijker nog, wat levert het u op als u in staat bent om mensen te inspireren en in beweging te brengen?

Waldo den Dekker en Vanya van Luyn van Pieterman geven een sneak preview hoe u als franchisegever de franchisenemer kunt inspireren op het waarde toevoegen aan uw brand op lokaal niveau. Ze laten u kennismaken met de succesfactoren en welke tools u kunt aanreiken waardoor de franchisenemer succesvoller gaat zijn.

Vanya van Luyn

Vanya van Luyn

Tijdens het seminar worden de volgende succesfactoren behandeld:

Branding vs. behavior
Wat belooft uw brand en hoe vertaalt zich dat naar zichtbaar en meetbaar gedrag voor uw franchisenemers en hun medewerkers, zodat deze succesvoller gaan zijn en waarde toevoegen aan uw brand.

Talentontwikkeling

Hoe zorgt u ervoor dat u de talenten van uw franchisenemers kan herkennen en kan ontwikkelen, zodat deze vaardig zijn en zich geïnspireerd voelen dit ook met hun medewerkers te doen.

Coach, management- en inspiratiecyclus

Ontwikkeling is één ding, maar welke activiteiten zet u als franchisegever in om ervoor te zorgen dat de franchisenemer geïnspireerd blijft, de gedragsontwikkeling blijvend is en zorgt voor groeiend resultaat.

Groeiend resultaat

De wereld verandert snel en dit heeft veel effect op de wijze waarop klantcontact uitgevoerd moet worden. Dit betekent dat er een nieuwe wijze van verkopen nodig is, eigentijds en zorgend voor resultaat.

Waldo den Dekker

Waldo den Dekker

Graag nodigen we u uit om erbij te zijn!

Wanneer: donderdag 17 november

Tijd: 9:30 – 12:00 u met aansluitend een lunch

Waar: Mazars – Flight Forum 760 – Eindhoven

Voor wie: in het bijzonder voor franchisegevers van grotere formules

Door wie: De FranchiseAdviseur, Pieterman, Mazars

Kosten: GRATIS

Let op: u dient zich vooraf aan te melden, want vol=vol. Om u direct aan te melden klik hier

Indien u graag op de hoogte wordt gehouden van onze volgende gratis seminars, dan verzoeken wij u vriendelijk hieronder uw gegevens in te vullen.

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.