Seminar: belangrijke juridische ontwikkelingen voor franchisegevers

De wereld is in beweging evenals de franchisewereld.

Ludwig en Van Dam

Advocaten Jeroen Sterk en Maaike Munnik van Ludwig & Van Dam Advocaten praten u bij over de status van en de ontwikkelingen rondom De Nederlandse Franchise Code en de Wet Acquisitiefraude. Zij zullen daarbij met name aandacht schenken aan de mogelijke gevolgen van deze wijzigingen voor uw franchiseorganisatie. Mede in dit kader zullen enkele belangrijke thema’s worden belicht zoals rayonexclusiviteit, prognoseproblematiek, concurrentiebedingen en instemmingsrechten.

Vervolgens zal MCR Retailminds u informeren over het verstrekken van het juiste rayon en daarmee samenhangend het afgeven van een goed onderbouwde prognose. Op basis van berekende of in samenspraak met de franchisegever, bepaalde parameters, worden exclusieve rayons automatisch vanuit de online applicaties van MCR berekend, in beeld gebracht en geadministreerd. Twee keer uitgegeven postcodes of het ontstaan van ‘niemandsland’ en het individueel maken van kaartjes als contractbijlage, zijn verleden tijd. Zoals met alles is een goede voorbereiding essentieel, maar daarna is het haast kinderspel.

Tegen de achtergrond van de juridische bepalingen hieromtrent, legt MCR uit hoe de juiste voorbereidingen dienen te worden uitgevoerd, welke parameters van belang zijn en hoe de applicatie heel veel zorgen, risico’s en tijdrovend werk overbodig maakt.

Schrijf u nu in en laat u bijpraten en inspireren met nieuwe kennis vanuit een actuele invalshoek! Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden.

Het seminar vindt plaats op:

Donderdag 2 november van 10.00 – 12.30 uur met aansluitend een lunch
Locatie: Kantoor Mazars, Flight Forum 760, 5657 DT  Eindhoven
Kosten: Geen

Bent u franchisegever en wilt u ook deelnemen? Stuur dan een e-mail. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Met medewerking van:

Mazars

Ludwig & Van Dam

MCR retailminds

terug naar franchisenieuws overzicht