Seminar met De Nationale Franchise Gids over het werven van franchisenemers

Na het succes van de eerste sessie, volgt er op 22 februari een tweede sessie over hoe u als franchiseformule het beste franchisenemers kan werven.

Het gehele wervingstraject kan worden opgedeeld in twee gedeeltes: het genereren van kwalitatieve kandidaten en het werven & selecteren van kandidaten. Tim Hazekamp van De Nationale Franchise Gids zal een bijdrage verzorgen over het generen van kandidaten. Eén van de teamleden van De FranchiseAdviseur geeft vervolgens uitleg over hoe het werving- en selectietraject zo goed mogelijk kan worden ingericht.

Werving & Selectie
‘Het werven van franchisenemers is een tijdrovende activiteit en we zien dat het in deze tijd weer steeds lastiger wordt om een goede kandidaat te vinden’, aldus Van Gerven van De FranchiseAdviseur. ‘Veel franchisegevers zetten simpelweg een zoekopdracht uit bij een wervingsportaal of andere media en wachten af wat er langskomt. We zien vaak dat er op zich wel goede kandidaten op af komen maar dat er onvoldoende opvolging is en zo veel kansen onbenut blijven. Dat is zonde.’

Onderwerpen die verder aan bod komen zijn:
• Hoe zit een goed wervingstraject eruit?
• Waar vind ik gekwalificeerde kandidaten?
• Hoe benadert u het beste kandidaten?

Wanneer & waar?

Datum: donderdag 22 februari

Tijd: 10.00 – 12.30 uur, met aansluitend een lunch

Locatie: Eissens Food Service Equipment, Kamerlingh Onneslaan 21, 3401 MZ IJsselstein

Voor wie: franchisegevers en verantwoordelijken voor de Werving & Selectie bij een franchiseformule

Kosten: Geen

Aanmelden: Stuur dan een e-mail naar Manon. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De vorige editie was binnen een week volgeboekt.

Neem ook alvast een kijkje op onze pagina ‘onze dienst Werving & Selectie‘.

terug naar franchisenieuws overzicht