Seminar “Ontdek uw invloed op de groepsdynamiek”

Op vrijdag 21 juni is het zover. De FranchiseAdviseur organiseert het derde seminar van dit jaar en u kunt daar bij zijn! Op de prachtige locatie van HIT Profit in Oisterwijk gaan wij samen met u ontdekken hoe u invloed heeft op de groepsdynamiek binnen uw franchiseorganisatie.

Seminar voor franchisegevers

Tijdens dit seminar voor franchisegevers leggen wij u uit hoe u een persoonlijkheidsanalyse  kunt toepassen binnen uw franchiseorganisatie. Het wordt een verrassende ochtend die gepresenteerd wordt door medewerkers van De FranchiseAdviseur en Stephan van de Velde van DISC Factor bv. Samen met u wordt er geanalyseerd en worden tips gegeven. Zo vertellen zij u op welke manier u de kwaliteiten die uit een analyse naar voren komen, optimaal kunt inzetten binnen uw team!

Groepsdynamiek

Een goede groepsdynamiek binnen een organisatie is van groot belang bij het succesvol functioneren van een onderneming. Met de uitkomsten van een DISC-analyse ontdekt u uw eigen gedragsvoorkeuren en die van uw team.

Wees welkom op ons seminar

Bent u franchisegever en wilt u weten hoe u DISC in kunt zetten voor uw formule? Meld u dan nu aan voor dit inspirerende seminar. Wij heten u graag welkom.

Datum                  : vrijdag 21 juni 2019

Ontvangst            : 09:45 uur

Start                    : 10.00 uur

Einde                   : 12.30 uur met aansluitend een lunch

Locatie                : HIT Profit, De Lind 20, 5061 HW te Oisterwijk

Aanmelden kan voor 17 juni 2019 door een mail te sturen naar info@franchiseadviseur.nl. Deelname is gratis. Wilt u nu al meer weten over de DISC analyse of meer informatie over dit seminar? Bel dan 040-7878474. Wij beantwoorden graag uw vragen.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]