Seminar: professioneel werven van franchisenemers

De FranchiseAdviseur organiseert in samenwerking met De Nationale Franchise Gids op 7 september a.s. een seminar over het werven van franchisenemers.

Het gehele wervingstraject kan worden opgedeeld in twee gedeeltes: het genereren van kwalitatieve kandidaten en het werven & selecteren van kandidaten. Tim Hazekamp van De Nationale Franchise Gids zal een bijdrage verzorgen over het generen van kandidaten. En één van de teamleden van De FranchiseAdviseur geeft vervolgens uitleg over hoe het werving- en selectietraject zo goed mogelijk kan worden ingericht.

Het werven van franchisenemers is een belangrijke kerntaak van iedere formule die wil groeien. Veel franchisegevers zetten simpelweg een zoekopdracht uit bij een wervingsportaal of andere media en wachten af wat er langskomt. We zien vaak dat er op zich wel goede kandidaten op af komen maar dat er onvoldoende opvolging is en zo veel kansen onbenut blijven. Dat is zonde.

Onderwerpen die verder aan bod komen zijn:

  • Hoe ziet een goed wervingstraject eruit?
  • Waar vind ik gekwalificeerde kandidaten?
  • Hoe benadert u het beste kandidaten?

Het seminar vindt plaats op:

Datum & tijdstip:             donderdag 7 september, 10.00 – 12.30 uur, met aansluitend een lunch
Locatie:                              Kantoor Mazars, Flight Forum 760, 5657 DT  Eindhoven
Kosten:                              Geen

Bent u franchisegever en wilt u ook deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Manon Punjwani – van de Wiel. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Mazars

Met medewerking van Mazars

terug naar franchisenieuws overzicht