Seminar voor franchisegevers met Marree en Dijxhoorn Advocaten

Communicatie! We communiceren de hele dag. Je zou dus zeggen dat we geoefend en getraind zijn en hierin voortdurend ontwikkelen. Waarom gaat het dan toch regelmatig mis?

Met ons seminar op donderdag 27 september willen we je meenemen naar de basis van een goede communicatie en de middelen die je hierbij als franchisegever kunt inzetten.

Foto: B. van der Schoot

Bart van der Schoot, de FranchiseAdviseur, laat onderwerpen aan bod komen als:

  • Communicatie tussen franchisegever en franchisenemer, met andere woorden “Hoe communiceer je met je franchisenemers?”
  • Waarover communiceer je met je franchisenemers?
  • Hoe is je communicatie ingericht?
  • Hoe verloopt de communicatie?

Hij vertelt over zijn ervaringen uit de praktijk en welke vormen van communicatie er zijn. Door middel van interactie kunnen ervaringen en tips gedeeld worden met andere ondernemers.


Foto: M. van Camp

Vervolgens zal Margot van Camp van Marree en Dijxhoorn Advocaten, advocaat in ondernemingsrecht, je informeren over de juridische stappen die gezet zouden kunnen worden om de communicatie af te dwingen.
Haar focus ligt op corporate and commercial litigation (handelsgeschillen tussen bedrijven staan hierbij centraal). Naast het  adviseren en procederen over contractuele geschillen, heeft Margot van Camp ook veel kennis en ervaring op het gebied van commerciële contracten en commerciële samenwerkingsverbanden waaronder agentuur, distributie en franchise.

Schrijf je nu in en laat je bijpraten en inspireren met nieuwe kennis vanuit een actuele invalshoek! Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden.

Waar & wanneer?

 

Het seminar vindt plaats op:

             Datum: Donderdag 27 september van 10.00 uur – 13.00 uur met aansluitend lunch.

             Locatie: Marree en Dijxhoorn, Zonnehof 31-35, 3811 ND   te  Amersfoort

             Kosten: Geen

Ben je franchisegever en wil je deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Manon Punjwani – van de Wiel. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In samenwerking met:

 

terug naar franchisenieuws overzicht