Senioren-assistent groeit gestaag

Zoals eerder aangegeven kunnen we meedelen dat er weer een nieuwe franchisenemer gaat starten. Met ingang van 7 april kunnen we Zita van Adrichem verwelkomen als nieuwe franchisenemer bij Senioren-assistent. Hiermee groeit senioren-assistent gestaag.

Zij gaat een vestiging open in de regio Hoeksche Waard en Drechtsteden.

Senioren-assistent biedt zorg en hulp voor senioren. De cliënt krijgt een persoonlijke assistent (PA) toegewezen, die voor hem of haar alles regelt. Men kan zelf bepalen van welke diensten men gebruik wilt maken. Een persoonlijke assistent zorgt voor goede en betrouwbare dienstverleners.

Persoonlijke assistent voor senioren

Wil jij zelfstandig werken als persoonlijke assistent voor senioren? Ben jij ondernemend en dienstverlenend ingesteld? Zie jij kansen om een netwerk van senioren op te bouwen die wel wat hulp kunnen gebruiken? Senioren-assistent zoekt landelijk persoonlijke assistenten voor senioren die als franchisenemer willen starten. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag in eigen regio.

Over Senioren-assistent

Senioren-assistent biedt zorg en hulp aan senioren. Wij bieden diverse diensten aan zoals huishoudelijke hulp, boodschappenservice en hulp bij de administratie. Een persoonlijke assistent zorgt dat de gevraagde diensten geleverd worden aan de klant. Senioren-assistent heeft tot doel om haar diensten in heel Nederland aan te bieden en heeft hiervoor een franchise formule opgesteld. De persoonlijke assistenten werken als zelfstandig ondernemer volgens het concept van Senioren-assistent.

Functieprofiel en functie-eisen franchisenemer

Als persoonlijke assistent voor senioren ben je verantwoordelijk voor de opbouw van een netwerk van klanten. Je zorgt ervoor dat de diensten worden geleverd aan de klanten.

Je beschikt over:

•HBO werk en denkniveau

•Ondernemend

•Dienstverlenende instelling

•Organisatietalent

Voor meer informatie: www.senioren-assistent.nl

Voor meer informatie over Senioren-assistent kunt u ook  contact opnemen met De FranchiseAdviseur;

telnr. 040 -78 78 474

email: info@franchiseadviseur.nl

Ga terug naar het nieuws overzicht

terug naar franchisenieuws overzicht