Speedheat goes Antarctica

logo logo slidertemplate

Wetenschappelijk verkenningsstation Antarctica

Speedheat begint aan een prachtig nieuw project. In Antarctica ligt een groot wetenschappelijk verkenning station, genaamd de SANAE 4. Dat staat voor South African National Antartic Expedition. Het station is gebouwd om het zicht sneeuwvrij te houden. De onderzoekers die buiten het station moeten werken, kunnen op die manier in betere condities hun werkzaamheden verrichten.

Het project is gestart op november 2015 en wordt in februari 2016 afgerond. Speedheat zal het hele station voorzien van elektrische vloerverwarming. De onderzoekers kunnen daarom heerlijk in een warm station zitten, terwijl het buiten – 50 cº graden is.

Voordat wij akkoord kregen voor dit project, moest er heel wat worden geregeld, daarom bedanken we hierbij alle Speedheat medewerkers die hun tijd en energie erin hebben gestoken. Na drie jaar hard werken, zijn we trots om te verkondigen dat het project is gestart.

www.speedheat.nl/professionals/referentieprojecten/wetenschappelijk-verkenningsstation-antarctica

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht