Start je eigen gastouderbureau

Je hebt al vaker gedacht over het starten van een gastouderbureau, maar toch ben je nog niet gestart. Wat houdt je tegen? Er komt natuurlijk heel wat bij kijken en de huidige wet- en regelgeving maakt het niet gemakkelijker. Kies daarom voor de voordelen van franchise: je behoudt je vrijheid als zelfstandig ondernemer, maar je geniet van de voordelen van de formule. Bij Gastouderbureau Het Liefbeestje kun je jouw eigen vestiging starten en maak je een vliegende start want veel dingen zijn al voor je gedaan en geregeld. De formule bezit veel kennis en ervaring, is aanwezig in landelijke werkgroepen en daarnaast is er een wekelijks pedagogisch spreekuur. Ook geniet je van de voordelen van collega’s waarmee je samen bouwt aan nieuwe plannen. Zo heeft Gastouderbureau het Liefbeestje als enige bureau in Nederland een eigen themagericht activiteitenprogramma voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar genaamd STIP.

Gastouderbureau Het Liefbeestje

Bij gastouderbureau het Liefbeestje staat het kind met STIP op 1!

Gastouderbureau het Liefbeestje is in 2008 begonnen als een kleine eenmanszaak in Weert. Van hieruit is het bedrijf middels mond-tot-mondreclame uitgegroeid tot een bloeiend en groeiend bedrijf wat werkzaam en bekend is in heel Limburg en Oost-Brabant.

Gastouderopvang met een persoonlijke “touch”

Gastouderopvang is een kleinschalige vorm van kinderopvang waarbij het kind in een huiselijke omgeving opvang krijgt door een vaste verzorger (gastouder).

Gastouderbureau het Liefbeestje probeert zich te onderscheiden door persoonlijk contact, kennis en ervaring, service en dienstverlening te combineren waardoor alles rondom de opvang van een kind tot in de puntjes is geregeld. Dit voor zowel de ouders als gastouders. Door korte, directe lijnen met eigen vaste bemiddelingsmedewerkers kan alles snel, vakkundig en persoonlijk worden afgehandeld en blijft de eigen bemiddelingsmedewerker van alles op de hoogte. Dit geeft de klanten een gevoel van grote interesse en betrokkenheid door gastouderbureau het Liefbeestje en merken ze dat gastouderbureau het Liefbeestje het daadwerkelijk interesseert hoe het met met ze gaat en of ze nog iets voor iemand kunnen betekenen. Voor meer informatie over deze formule en de mogelijkheden om franchisenemer te worden klik hier….

 

terug naar franchisenieuws overzicht