Je eigen uitzendbureau starten doe je met JobManiac

uitzendbureau

Jij kunt nu jouw eigen uitzendbureau starten!

JobManiac valt op door een heerlijke positieve energie! Bij JobManiac wordt naar elkaar geluisterd en is er ruimte voor jóuw sterke punten en jóuw wensen. En jouw minder sterke punten……daar helpen ze je bij! Door deze cultuur is de betrokkenheid en de sfeer bijzonder goed en het resultaat is indrukwekkend te noemen. Bij JobManiac ligt de nadruk op de dynamiek tussen mensen, zowel intern als extern. Samen maken ze het tot een succes.

Een eigen vestiging starten is best spannend, maar gelukkig hoef je het allemaal niet alleen te doen. Dat is namelijk één van de voordelen van franchise. Heb jij ervaring en een netwerk in een specifieke branche, dan zou je dit kunnen gebruiken als specialisatie van jouw vestiging.

De franchiseformule van JobManiac biedt je voordelen als:

  • Sparringpartner bij de uitwerking van je ideeën
  • Ondersteuning bij de administratie (backofficedienstverlening)
  • Opleiding en coaching
  • Websites (met bijbehorende recruitment tools/vacaturebanken)
  • Landelijk sterk groeiend merk.

Meer weten over franchise?

Ben je nog niet bekend met franchise en zou je daar eerst meer over willen weten? Lees dan ons stappenplan voor de franchisenemer

Begeleiding naar jouw eigen vestiging

Als je jezelf al helemaal in je eigen vestiging ziet, dan hebben we goed nieuws want je gaat die eigen vestiging vol zelfvertrouwen openen. Eerst krijg je namelijk een opleiding waarin alle ins & outs van het ondernemerschap en arbeidsbemiddeling aan bod komen. Zo doe je de dingen in de juiste volgorde, want ons gezamenlijk doel is dat jouw nieuwe vestiging een succes wordt en dat jij straks kunt stralen.

Reageren

De werving & selectie wordt begeleid door De FranchiseAdviseur, dus wacht niet langer en bel 040-7878474 of vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]