We bezochten de Startersdag van de KvK

Natuurlijk waren wij vandaag ook bij de startersdag van de KvK. Een dag met veel bezoekers en dan met name (voornemende) starters. Starters met een droom, maar voor lang niet iedereen is duidelijk hoe ze die droom kunnen verwezenlijken. De vraag is ook of je het alleen gaat doen of dat je het liever samen doet. Een vliegende start is natuurlijk een heerlijk gevoel en die mogelijkheden zijn er! Franchise kan je deze vliegende start bieden en dan kijken wij graag met je mee om te zien wat de toegevoegde waarde voor zowel de franchisegever als de franchisenemer is.

Vandaag heb ik in ieder geval weer leuke en interessante mensen gesproken en hier zullen zeker nog een aantal afspraken op gaan volgen. Leuk! Altijd fijn om die passie bij de ondernemers in de ogen te zien en ook fantastisch hoe de KvK deze dag heeft georganiseerd. Ik ben ervan overtuigd dat er ook vandaag weer veel kandidaten rondliepen met die droom om ondernemer te worden, maar ook met de angst om er alleen voor te staan. Zouden zij al hebben nagedacht over franchise? Bij De FranchiseAdviseur helpen we ondernemers graag op weg…..en verder 🙂 Nieuwsgierig geworden en wil je meteen eens kijken of franchise iets voor je is? Kijk dan naar ons stappenplan voor franchisenemers

Wil je met ons in gesprek om te kijken of franchise iets voor je is of wil je dat wij je in contact brengen met een franchiseformule? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel 040 7878474. Tot snel!

terug naar franchisenieuws overzicht