StumpBusters: nog deze maand klaar om Nederland te veroveren

Vrijdag 4 mei was het maandelijkse teamoverleg van StumpBusters Nederland. Deze succesvolle Engelse formule heeft na het vinden van een Master Franchise in Nederland inmiddels weer flinke stappen gezet. Inmiddels staan de machines in Nederland klaar voor gebruik en worden ook op marketingvlak de laatste puntjes op de i gezet.

specialist in het verwijderen van boomstronken

Wat doet StumpBusters?

StumpBusters is specialist in het verwijderen van boomstronken. Met behulp van moderne en efficiënte machines, verwijderen zij iedere boomstronk in een handomdraai. Geen enkele boomstronk is te groot en het goede nieuws is dat de grond zo min mogelijk wordt verstoord. Desondanks worden de stronken tot onder de grond verwijderd en blijven er slechts houtsnippers over. Heeft u meerdere bomen om te verwijderen, dan kunt u de houtsnippers eventueel hergebruiken als bodembedekker. Houtsnippers in uw tuin zorgen ervoor dat de bodem tussen uw planten minder snel uitdroogt en tevens houdt u hiermee onkruid uit uw tuin.

StumpBusters zoekt ondernemers

Werkt u graag buiten, houdt u van vrijheid en werkt u het liefst als zelfstandig ondernemer? Informeer dan naar de mogelijkheden om aan te sluiten bij StumpBusters Nederland. Bij StumpBusters staat u er namelijk niet alleen voor, maar maakt u deel uit van een professioneel team. U houdt zich bezig met datgene wat u leuk vindt, namelijk boomstronken verwijderen en de franchiseformule verzorgt een aantal ondersteunende activiteiten waaronder (online) marketing. Natuurlijk werkt u met professionele machines van hoge kwaliteit, zodat het verwijderen van een boomstronk alleen maar leuker wordt.

Wat biedt StumpBusters

  • Een professionele website. Op dit moment wordt hier de laatste hand aan gelegd. De introductie staat gepland voor eind mei.
  • De inrichting van de website en social media is volledig gericht op een goede vindbaarheid en de eenvoud om contact op te nemen.
  • Een landelijk centraal nummer zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent; ook wanneer u zelf de telefoon niet kunt beantwoorden.
  • Gebruik van professionele, hydraulische machines. Effectief voor een goed en snel eindresultaat én het behoud van uw fysieke gezondheid.
  • Momenteel wordt hard gewerkt aan de marketing van de naam StumpBusters. De naamsbekendheid zal dit jaar aanzienlijk toenemen. Het logo zal dan ook overal terug te vinden zijn. Denk aan reclame op de bedrijfskleding, machines, bedrijfswagens, spatschermen maar ook in folders, flyers en natuurlijk online.
  • Ondersteuning vanuit de backoffice voor het opstellen van offertes, facturen, advertenties etc.
  • Collega’s in aangrenzende gebieden om te kunnen sparren, om gezamenlijk grote opdrachten aan te kunnen nemen, maar ook eventueel om werkzaamheden door te kunnen laten gaan wanneer u op vakantie bent.
  • Training: (1)  commercieel/organisatie en (2) bediening machines.

Bent u benieuwd wat franchise precies inhoudt en wat dit voor u betekent? Kijk ook eens naar ons stappenplan voor de franchisenemer.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor: 040 7878474. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via onderstaand contactformulier en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

terug naar franchisenieuws overzicht