Bart van der Schoot

directeur/eigenaar

Acquisitie
Franchise- en Formulemanagement
Franchiseovereenkomsten en -documenten
Franchisestrategie en -positionering

Over Bart:

Woonachtig te Nuenen, 2 dochters
Sinds 1997 actief in franchise, sinds 2005 zelfstandig
Hobby’s; sport waaronder voetbal, tennis en golf
Lid OCN (Ondernemers Contact Nuenen)
Hands on mentaliteit
Combineert strategie met operationele invulling
Strateeg en generalist
Vertrouwenspersoon van franchisegever én franchisenemer
Creatief en pragmatisch

Motto: door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, kom je sneller tot de kern van de behoefte aan dienstverlening. Dat maakt dat een specialistische oplossing vaak eenvoudig dichtbij is.
Dit is de kracht van een goede ‘franchise’ adviseur…..

Al vele jaren ben ik actief in de franchisebranche. Ik krijg energie van nieuwe concepten en benut mijn creativiteit optimaal wanneer zich uitdagingen in de markt aandienen. Deze energie breng ik graag over op de ondernemers. Maar ik zie het ook al mijn taak ondernemers te behoeden voor de valkuilen die bestaan bij het ontwikkelen van een franchise. Ik bewaak de strategie en stel gezamenlijk met de franchisegever operationele spelregels op.

Door mijn eigen ervaringen als Franchise Manager weet ik als geen ander wat er allemaal bij formule ontwikkeling komt kijken. De diversiteit van formules waarmee ik te maken heb (gehad), maakt het mogelijk ervaringen uit andere branches toe te passen op nieuwe uitdagingen. Daar waar u als ondernemer tegen nieuwe problemen aanloopt, kan ik op basis van mijn kennis en kunde u adviseren in beleid en ondersteunen bij besluitvorming.

Het mee ontwikkelen van een (nieuwe) formule geeft mij voldoening en altijd weer nieuwe inzichten voor nieuwe uitdagingen.

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur