Totaalleverancier Wiltec exclusieve samenwerking met vakhoveniers

wiltec logo groener gras

Wiltec BV uit Uden is een exclusieve samenwerking aangegaan met GroenerGras Hoveniers. Daarmee wil Wiltec bij vakhoveniers haar assortiment en expertise nog gerichter onder de aandacht brengen.

Totaalleverancier

Om hoveniers steeds beter van dienst te zijn, is de specialisme en het productpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Dat maakt dat Wiltec nu een totaalleverancier is voor veel diverse bedrijven, met nog altijd het specialisme en altijd met de focus op kwaliteit, service en doelgerichte oplossingen voor klanten.

Samen ondernemen
Wiltec is blij met de manier van samenwerken zoals GroenerGras Hoveniers dit ziet en zullen dit op efficiĆ«nte en collectieve manier ondersteunen. De kwaliteitsformule GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier. Ze bieden een compleet marketingstrategie, garanderen nieuwe klantencontacten, realiseren margeverbetering en ondersteunen daarnaastĀ met allerlei praktische ondernemerszaken.

Ook franchiser worden? Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

www.groenergrashoveniers.nl

logo groenergras jan goossens

Jan Goossens
Directeur GroenerGras Hoveniers Nederland B.V.

telnr. 073 – 851 6160

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht