Traas Ongediertebestrijding gaat internationaal

Peter Traas, eigenaar van de franchiseformule Traas Ongediertebestrijding, kwam afgelopen week met een mooie mededeling want Traas Ongediertebestrijding gaat internationaal. Ze zijn een mooie samenwerking met een Master Franchisenemer in Engeland aangegaan, om na Nederland ook Engeland te gaan veroveren. Wij feliciteren Peter Traas van Traas Ongediertebestrijding met deze mooie ontwikkeling.

Traas Ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op allerlei manieren. Van het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen. Zij zijn al meer dan 15 jaar actief in de wereld van de ongediertebestrijding en tegenwoordig richten zij zich steeds meer op ongediertepreventie. Traas heeft hiervoor contracten afgesloten met een aantal grotere supermarktketens, waar preventie natuurlijk een hoge prioriteit heeft.

Peter Traas

Peter Traas

Ruime ervaring
Door een ruime ervaring zijn ze in staat om problemen snel en efficiënt op te lossen. Als franchise organisatie streven ze naar een landelijke dekking en daarom is Traas op zoek naar nieuwe franchisenemers. De franchisenemer van Traas is een echte ondernemer en heeft affiniteit met het vak.

Voor meer informatie kijk op onze pagina van Traas Ongediertebestrijding of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

terug naar franchisenieuws overzicht