Twee nieuwe franchisenemers voor Status Pro

Logo franchiseformule Status Pro

The word is out! Twee nieuwe franchisenemers hebben zich aangesloten bij Status Pro. Vanaf heden zijn de heren Lennart van der Doelen en Masora Lilipaly verantwoordelijk voor twee gloednieuwe Status Pro vestigingen in Nederland.

Succesvolle franchiseformule

De afgelopen jaren is franchiseformule Status Pro druk bezig geweest om een sterke organisatie neer te zetten. Status Pro is een succesvolle intermediair op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn zij met het label Status Pro Sport actief binnen de professionele voetbalwereld. Eén van de volgende stappen is de aankondiging van twee nieuwe partners. Want twee kersverse franchisenemers zullen het succesvolle recruitment concept van Status Pro doorvoeren. Naast de twee huidige vestigingen in Alphen aan de Rijn en Groningen breidt Status Pro dus uit. En dit zal gebeuren vanuit de nieuwe locaties in Bergen op Zoom en Amsterdam, binnen onder andere de logistieke en IT-sector.

Status Pro Bergen op Zoom

Lennart van der Doelen is verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. “Eindelijk kan ik met veel enthousiasme met jullie delen dat ik een nieuwe uitdaging ben aangegaan. De afgelopen tijd heb ik de nodige voorbereidingen getroffen samen met het team van Status Pro en nu is het officieel. Vanaf heden ben ik verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Status Pro is al 10 jaar onderweg als zaakwaarnemer op de arbeidsmarkt. Deze succesformule zal ik uitdragen door ambitieuze professionals met sterke werkgevers te verbinden binnen de logistieke en technische sector.

Nieuwe franchisevestiging Amsterdam

Masora Lilipaly heeft de franchisevestiging in Amsterdam onder zijn hoede. “Van jongs af aan heb ik de ambitie gehad om te ondernemen. De afgelopen jaren ben ik actief geweest met mijn eigen business binnen de recruitment sector in Amsterdam. Nu ga ik met veel enthousiasme een nieuwe uitdaging aan. Ik mag officieel bekendmaken dat ik mij als partner heb verbonden aan Status Pro. Vanaf heden ben ik verantwoordelijk voor de gloednieuwe vestiging in Amsterdam. Het succesvolle recruitment concept van Status Pro zal ik doorvoeren binnen de IT-sector met een focus op het software development landschap.”

Franchisegever Estefano van Aanholt van Status Pro kijkt ernaar uit om iets moois neer te zetten met beide heren en de formule steeds verder uit te bouwen. En wilt u mee bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wij wensen de twee nieuwe franchisenemers veel succes en vooral veel werkplezier.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.