Vacature Online Marketeer

Online Marketeer (parttime ongeveer 10 uur per week)

De Online Marketeer ontwikkelt en voert voor een gedeelte het online jaarplan uit en ontwikkelt en evalueert daarnaast communicatie-uitingen via de eigen online media, online partnerships en internetsites.

Daarnaast houdt de Online Marketeer zich bezig met de vindbaarheid van ons bedrijf door middel van online marketing (via SEO en SEA). Op deze manier draagt de Online Marketeer bij aan het verhogen van het verkoopresultaat en de positionering van De FranchiseAdviseur.

De Franchise Adviseur BV

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we een betrouwbare gesprekpartner voor vele bedrijven die jarenlang van onze kennis en diensten gebruik maken. Daarnaast behoren tot onze klantengroep veelal succesvolle ondernemingen die met franchise verder willen groeien, hetgeen bijzonder leuk is om te doen en veel positieve energie geeft. We bouwen voor onze klanten een fundament voor verdere groei en combineren kennis en ervaring in verschillende opdrachten.

Functie-eisen:

• Hands on mentaliteit
• Ten minste 1-2 jaar recente ervaring in vergelijkbare functie
• Je bent analytisch en punctueel
• In een klein team voel je je thuis
• Je beheert in woord en schrift de Nederlandse taal
• Flexibel

Wat bieden wij?
Goede arbeidsvoorwaarden in relatie tot de functie bij een succesvol bedrijf waar je verder kunt groeien en
de ruimte krijgt om te leren.

Reageer met je CV en reden van je sollicitatie. Wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking. Reageren kan naar bart@franchiseadviseur.nl of via telefoonnummer 040 – 78 78 474.

terug naar franchisenieuws overzicht

    Daag ons uit

    Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

    Manon Punjwani, Office Manager bij De FranchiseAdviseur