Vakmensen nodig? JobManiac heeft ze.

Uitzendorganisatie

Regio Tilburg is sinds 2019 een uitzendbureau rijker. Een franchisevestiging van JobManiac. De vestiging in Gilze Rijen wordt gerund door Dina Bruin en Danny Poortier. Zij hebben samen één doel: zoveel mogelijk mensen aan een baan helpen bij een werkgever die bij hen past.

Eigen wijze

Hoewel ze nog maar een paar maanden bezig zijn, zijn hun plannen groots en vooruitstrevend. Het enthousiasme van dit tweetal spat ervan af. Ze zijn dan ook erg enthousiast over de franchiseformule JobManiac. Dina en Danny krijgen de vrijheid om hun vestiging op eigen wijze in te vullen. Hierbij ze voelen zich gesterkt door de kracht van JobManiac groep.

Over de backoffice van deze uitzendorganisatie zijn ze erg enthousiast, maar ook over franchisegever Willem. Hij is heel toegankelijk en reageert snel. Dit versterkt het gevoel van saamhorigheid! En dat is waar franchise voor staat!

Kracht van Gilze Rijen

Het zijn moeilijke tijden voor de uitzendbranche. Toch zijn Dina en Danny met hun uitzendbureau succesvol! Hun kracht? Zij plaatsen mensen niet in hokjes. Ongeacht welk opleidingsniveau, ervaring of achtergrond, iedereen is welkom. Omdat hun opdrachtgevers ook heel divers zijn, brengen zij zo vraag en aanbod perfect samen.

Social media

Wat ook bijdraagt aan de succesformule is hun creatieve inzet op social media. Een groot voordeel hierbij is hun ervaring hiermee vanuit de evenementenbranche, waarin zij beiden werkzaam waren. Ook verschijnen er regelmatig mooie artikelen over JobManiac in de media.

Verwachtingen uitgekomen?

De huidige markt is pittig. Dat valt tegen, maar geeft ook weer veel uitdaging. Het streven van Dina en Danny is om zoveel mogelijk werknemers aan een leuke baan te helpen en werkgevers aan goed personeel. Hiervoor zetten zij graag een stapje extra en is hun service optimaal.

Ook franchisenemer worden bij JobManiac?

Franchisenemer worden bij JobManiac? Dat kan! Het advies van Dina en Danny voor toekomstige collega’s is: bereid je heel goed voor. Besef dat je vasthoudend moet zijn en ook tegen teleurstellingen moet kunnen.

Heb jij dit in je, en is het plegen van koude acquisitie geen probleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: bel 040-7878474 of mail naar info@franchiseadviseur.nl.

terug naar franchisenieuws overzicht