Vestiging Speedheat uitgelicht

De vestigingen van Speedheat doen echt de meest mooie opdrachten. Het zijn er te veel op te noemen en we vinden het leuk om iedere keer een andere vestiging uit te lichten. Deze keer heeft Speedheat Zuid-Limburg o.a. een luxe viersterren Hotelschip van hun systeem voorzien.

Hotelschip River Bär

Het schip River Bär is een groot schip wat er werkelijk prachtig uitziet. Stijlvol ontwerp en een schitterend interieur dat voorzien is van een luxe uitstraling. Het schip is 97 meter lang, 12 meter breed en telt 28 dubbele cabines om te verblijven.

Vraag van de klant

Bij deze 4 sterren sfeer, hoort natuurlijk ook comfort. Want iedereen wil toch een warme badkamer hebben? Zo is Speedheat Zuid-Limburg gevraagd of het mogelijk is alle 31 badkamers heerlijk te verwarmen, zodat de gasten aan boord geen koude voeten hebben als zij in de badkamer zijn.

De oplossing van Speedheat

In samenwerking met P.H. Tinnemans heeft Speedheat Zuid-Limburg alle 31 badkamers voorzien van elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming. Zoals Speedheat Zuid-Limburg vertelt: ‘Het was een ontzettend mooi project om uit te voeren en wij zijn trots dat wij dit hebben mogen doen.’

Reactie van de klant

Uiteraard zijn de gasten uitermate blij hiermee. Naast alle luxe, kunnen ze nu ook genieten van de comfortabele warmte in de badkamers.

Om echt een indruk te geven van de River Bär, kunt hieronder een aantal foto’s bekijken.

badkamer

kamerhalloungezaaleetzaalbuitendek

Kijk voor meer informatie over Speedheat op onze informatiepagina van deze formule

terug naar nieuws franchisenemers overzicht