ViaViela Gastouderopvang zoekt franchisenemers

logo viaviela

Wil jij graag succesvol ondernemen namens de marktleider in gastouderopvang?

Lees meer over de voordelen van ondernemen via ViaViela

Ieder kind is uniek, en iedere opvangbehoefte ook.

Steeds meer ouders zijn op zoek naar opvang die helemaal bij hun persoonlijke opvangwensen aansluit. Flexibele opvang, met veel echte aandacht voor hun kind. Gastouderopvang in een veilige, huiselijke omgeving waarbij één professionele opvoeder veel tijd en aandacht aan een kleine groep kinderen besteedt, sluit helemaal aan bij deze opvangbehoefte.

ViaViela heeft in de afgelopen 10 jaar voor meer dan 70.000 kinderen opvang verzorgd. We durven dus gerust te zeggen dat we dé expert op het gebied van goede gastouderopvang zijn.

Word jij het ViaViela-gezicht voor jouw regio?

De behoefte aan gastouderopvang groeit alleen maar. Ouders kiezen voor opvang door een gastouder en doen dit het liefst onder begeleiding van een vaste contactpersoon. Dat is waar gastouderopvang om draait. Persoonlijk contact. Dichtbij en vertrouwd.

Dus vind jij het leuk om te investeren in mensen en heb je de drive om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen ouders en gastouders? Ben jij voor ouders de expert op het gebied van de beste opvang en zet jij gastouders in als jouw ambassadeurs? Dan is ondernemen via ViaViela echt iets voor jou!

Na een gedegen inwerktraject ga je, onder begeleiding van de sales-afdeling, van start als zelfstandig franchisenemer bij het grootste gastouderbureau van Nederland om binnen 2 jaar een volwaardig klantenbestand op te bouwen. En dan bedoelen we niet alleen het grootste in aantal aangesloten ouders, gastouders en vestigingen. Maar ook groot in onze ambitie om zoveel mogelijk kinderen te voorzien van de beste opvang.

Franchise-voordelen van ViaViela

 • Je werkt voor een A-merk binnen de gastouderopvang
 • Je wordt continu voorzien van potentiële nieuwe klanten via onze matchingwebsite Oppas.nl
 • Je bent actief in een eigen werkgebied
 • Je kunt van start zonder aanvangsinvesteringen
 • Je maakt gebruik van een bestaande, stevig gefundeerde basis qua marketing, administratie, systemen enz.
 • Je wordt volledig ondersteund door onze sales-afdeling en onze verschillende specialisten zoals pedagogen, juristen en marketeers

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Als houder ben je verantwoordelijk voor de omzet, marge, kwaliteit en personele bezetting van je gastouderbureau. In deze rol ben je dagelijks actief op het gebied van acquisitie en relatiebeheer. Als aankomend franchisenemer start je met een intensief trainings- en inwerkprogramma. Ons doel? Jou helpen succesvol te worden!

Wat vragen we van jou:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je bent aantoonbaar gedreven, ondernemend, commercieel en resultaatgericht
 • Je beschikt over ambitie en overtuigingskracht
 • Je hebt een professionele affiniteit met kinderen, opvoeden en ontwikkeling
 • Je hebt een pedagogische opleiding gevolgd of bent bereid deze alsnog te volgen
 • Je bent in het bezit van een auto, telefoon, computer en (thuis)kantoor in het werkgebied
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar, verdeeld over 5/6 werkdagen (ook in de avonduren en in het weekend)

Over dit bedrijf

ViaViela: ons ideaal
It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

ViaViela: wat we doen
ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met ruim 55 vestigingen zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Daarnaast brengen we ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen we hen bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder meer met hulp van onze klantenservice, gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben.

ViaViela: maakt ondernemen mogelijk
ViaViela heeft haar hoofdvestiging in Lieshout. Daar werken we dagelijks hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders nog handiger en leuker maken. Vanuit onze hoofdvestiging vangt onze afdeling Klantenservice veel vragen van ouders en gastouders voor je op. Hier vind je ook de sales-afdeling die je ondersteunt en onze specialisten zoals pedagogen, juristen en marketeers die samen met jou jouw vestiging nóg succesvoller willen maken.

Zo kun jij doen wat je het liefste doet: ondernemen!

Waar staat ViaViela voor?

Centraal bij ViaViela staan: plezier in het werk, professionaliteit en inzet. We zijn allemaal ontzettend gedreven om onszelf en onze dienstverlening te blijven verbeteren. Dit doen we samen. We staan open voor elkaars ideeën en doen veel vanuit de gedachte ‘van proberen kun je leren’. Met elkaar kiezen we op basis van best-practices de beste weg op het gebied van ondernemen binnen de gastouderopvang. En dat doen we op een informele, flexibele en open manier. Met elkaar. En binnenkort ook met jou?

Gebieden:

Op dit moment zijn we voor de volgende specifieke gebieden op zoek naar een nieuw gezicht namens ViaViela:

 • Amersfoort
 • Breda
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Lelystad
 • Nijmegen
 • Venlo
 • Weert

Staat het werkgebied dat jij graag vertegenwoordigt er niet bij? Voel je vrij om ons je motivatie toe te sturen. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Voor nu, of voor in de toekomst.

Interesse?

Stuur dan je motivatie met cv naar info@franchiseadviseur.nl toe. We zien hierin, naast je ervaring, graag voorbeelden terugkomen waaruit blijkt dat jij commercieel en resultaatgericht aan de slag gaat en daarmee een ambitieuze ondernemer in de dop bent. Wij zorgen dat jouw cv en motivatie bij ViaViela terecht komt.

Meer weten over ViaViela?

Bekijk onze site www.viaviela.nl of volg ons via Facebook, Twitter of viaviela.blogspot.nl.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.