Weer nieuwe franchisenemers voor JobManiac Uitzendbureau

Nieuwe franchisenemer Wesley Tack is nog maar een paar maanden open met zijn JobManiac vestiging in Rucphen (regio Breda) en de volgende vestiging, ditmaal regio Tilburg, is alweer een feit. We feliciteren nieuwe franchisenemers Danny & Dina met het officieel maken van de vestiging in Gilze-Rijen!

Deze 2 toppers Dina Bruin en Danny Poortier gaan na een mooie trainingssessie als zelfstandig ondernemer aan de slag binnen de JobManiac groep. Het mooie aan deze formule is dat je kunt starten vanuit je eigen ervaring, expertise en netwerk. JobManiac heeft een goed georganiseerde backoffice zodat je als franchisenemer voornamelijk bezig bent met uitzenden en detacheren en je zo min mogelijk tijd kwijt bent met administratie, verloning, etc. Verder heerst binnen JobManiac een hele aangename, persoonlijke sfeer, waarbij collega’s voor elkaar klaar staan.

JobManiac

Danny & Dina gaan zich met hun vestiging o.a. richten op de ICT, zakelijke dienstverlening, transport & logistiek, techniek en groenvoorziening. We wensen deze ‘maniacs’ heel veel succes en werkplezier toe.

Ben jij of ken jij ook iemand die een echte ‘maniac’ met eigen vestiging zou kunnen zijn? Neem dan voor meer informatie contact op met info@franchiseadviseur.nl of bel direct 040 – 7878474.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]