Weer een nieuwe vestiging voor de franchiseformule fit20

Op loopafstand van CS, de Doelen en de Bijenkorf, in hartje Rotterdam, is de derde fit20 studio van de Maasstad geopend. Deze net geopende studio zorgt ervoor dat er vlak bij het centraal station in Rotterdam gesport kan worden. De studio is gevestigd in het centraal gelegen nieuwe gebouw FIRST.

Franchiseneemster Petra Götzhaber heeft als eigenaar van de twee andere fit20 studio’s in Rotterdam ervaring als personal trainer. Ze is al 10 jaar actief in de fitnessbranche. In die 10 jaar heeft ze mensen van jong tot oud getraind. “Zorgvuldig de tijd nemen en een band opbouwen is belangrijk. Ik hoop toch dat ik mijn klanten jaren blijf zien”, aldus Götzhaber.

Fit20 Rotterdam

Zelf komt de franchiseneemster uit Oostenrijk, waarbij ze van jongs af aan heeft geleerd dat je wel actie moet ondernemen om een resultaat te behalen. “Daar probeer ik mijn klanten op het moeilijke moment aan te herinneren. Als je dat lukt zie je ook snel een resultaat!”

Bron: de nationale franchisegids

Wilt u meer weten over het aansluiten bij deze formule? Klik hier voor meer informatie over franchise bij fit20. Wanneer u het contactformulier hieronder invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken of dit ook voor u een passende formule is.

 

 

 

 

terug naar franchisenieuws overzicht