Welkoop breidt verder uit en zoekt ondernemers voor Heemstede

Welkoop, winkels met verstand van tuin en dier, breidt verder uit en zoekt ondernemers voor Heemstede.
Stap je als consument bij Welkoop binnen, dan vind je een compleet en uitgebreid assortiment voor tuin en dier. Nog belangrijker, je wordt er hartelijk welkom geheten en krijgt er deskundig advies en een uitstekende service.

Welkoop heeft ook haar franchisenemers veel te bieden. Welkoop Retail is het bedrijf achter de Welkoop Winkels. Als full service franchise organisatie zijn er vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Ede zo’n 100 medewerkers aan het werk om de franchisenemer optimaal te ondersteunen. Dit door de marktpositie lokaal overal verder te helpen uitbouwen, formule management, category management en marketing. Maar ook een gecentraliseerde inkoop, opslag en distributie, centrale facturering, projectinrichting, commerciële winkelbegeleiding, opleidingen en een professionele ondersteuning op het gebied van IT en HR. Hiermee kan de franchisenemer zich richten op zijn/haar winkel en vooral de klanten op de winkelvloer.

HeemstedeVoor een ondernemer die de Welkoop formule aanspreekt en met dezelfde passie als franchisenemer een Welkoop winkel wil starten zijn er veel mogelijkheden. Op dit moment ligt de focus op Heemstede, op korte termijn zullen er nog andere plaatsen in Nederland beschikbaar komen. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Laat het ons dan weten. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over andere locaties, ook als deze nog niet bekend zijn gemaakt.

Voor meer informatie kunt u met ons bellen: 040 7878474 of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Ook vindt u al meer informatie op onze pagina van Welkoop.

terug naar franchisenieuws overzicht