Welkoop genomineerd als beste winkelketen van Nederland

Welkoop doet mee aan de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2018-2019’ verkiezing. De verkiezingen die tijdens dit evenement plaatsvinden zijn een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en werden dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd. Genomineerden werden door ruim 214.000 consumenten beoordeeld in 29 verschillende categorie├źn, waarbij Welkoop in de categorie Tuin deelneemt. De strijd gaat tussen Welkoop, GroenRijk en Intratuin.

Prijs blijft het belangrijkste aspect voor consumenten

De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid, de service en de kwaliteit. Voor winkelketens blijkt prijs nog steeds het belangrijkste aspect en dit wordt gevolgd door de samenstelling van het assortiment en acties & aanbiedingen. Ten opzichte van vorig jaar zijn deze voorkeuren niet gewijzigd.

Bekendmaking winnaars categorie├źn

De uitreiking van de categorieprijzen vindt dit jaar plaats op donderdag 13 september. Als locatie is gekozen voor Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO in Amsterdam.

Tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ gala, dat op donderdag 18 oktober 2018 plaatsvindt, worden de drie overall prijzen uitgereikt: ‘Beste Winkelketen van Nederland’, ‘Webshop Awards Nederland’ en de ‘Retailer of the Year award’.

Vorig jaar was Action winnaar van de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’2017-2018.

Lees meer…

 

terug naar franchisenieuws overzicht