Wesley Tack franchisenemer bij JobManiac

Eerder vertelden we al dat JobManiac Uitzendbureau een nieuwe franchisenemer heeft, namelijk Wesley Tack uit Rucphen. Wij vroegen Wesley naar zijn verhaal om te weten hoe hij tot deze keuze is gekomen.

JobManiac Uitzendbureau

Wesley geeft aan dat hij de keuze had gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, waarbij franchise een goede optie was. De keuze kwam echter pas na de gesprekken met JobManiac, doordat je bij deze formule goed wordt ontzorgd. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden en je kunt je hierdoor concentreren op je eigen taken.

We vroegen Wesley of hij ook naar andere formules heeft gekeken, waarbij hij aangeeft dat hij in het begin de formule zeker heeft vergeleken met andere formules. JobManiac sprak echter meteen aan door het jonge, enthousiaste team, waarbij de formule nog in ontwikkeling is. Je wordt dus echt betrokken om samen de formule verder te ontwikkelen.

Wesley geeft aan dat hij het prettig vond dat hij vooraf goed werd geïnformeerd, zowel inhoudelijk over de formule als over het verloop van de procedure. Dit is erg prettig, want je wil toch weten waar je aan toe bent voordat je een goede beslissing kunt nemen. Het is uiteindelijk toch een grote beslissing en zeker als je een huis en een gezin hebt.

We vroegen Wesley of hij nog een tip had voor aspirant franchisenemers voor JobManiac Uitzendbureau. Hij wil graag iedereen meegeven dat er nog regio’s open zijn, dus ben je iemand of ken je iemand uit de uitzend-/detacheringsbranche die ook graag een eigen vestiging start, dan raadt Wesley aan om vandaag nog contact op te nemen met Willem Faasse of met De FranchiseAdviseur.

Bel 040 7878474 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over deze formule.

terug naar franchisenieuws overzicht