Ons team

De FranchiseAdviseur bestaat uit een team van specialisten die elkaar inhoudelijk aanvullen. Ieder vanuit een eigen kennisgebied binnen het franchise vak. Samen zorgen we ervoor dat het franchiseconcept op alle elementen wordt ingevuld. Wij hanteren een laagdrempelige aanpak en transparante communicatie. Zo komen we samen met u tot creatieve oplossingen en onderhouden een prettige, vertrouwde manier van samenwerken. Dat maakt ons de enige echte franchiseadviseur! 

Team franchiseadviseur

Betrokken en pragmatisch team

Wij zijn vanuit ons specialisme zeer betrokken en hebben een pragmatische instelling. Geen pakken met plannen op uw plank. Maar praktijkgerichte documenten die meteen in bedrijf worden gezet. Franchise is onze core business.

Oplossing voor elk budget

Wij streven naar een gezamenlijke aanpak van de formule en wij bieden een oplossing voor elk budget. Wij ondersteunen zowel bij de ontwikkeling en concretisering, als bij de implementatie en verbetering van franchiseconcepten.

Maak kennis met ons team

Hieronder ziet u ons team. Klik gerust verder om nader kennis te maken. Wenst u een persoonlijk gesprek? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontmoet ons team

Bart van der Schoot
Directeur/eigenaar
leer Bart kennen >
Vacature Online Marketeer
Gemotiveerde Online Marketeer
leer Vacature kennen >
Vacature
Gemotiveerde franchiseadviseur
leer Vacature kennen >

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur