Starten als zelfstandig ondernemer

Speedheat biedt u als zelfstandig ondernemer een start met optimale ondersteuning!

Over Speedheat

Pieter Jansens en Paul de Pont ontwikkelden in 1986 in Zuid-Afrika een elektrisch verwarmingssysteem van 1 mm dun dat zeer snel opwarmt, flexibel in te regelen is en naadloos aansluit op de wensen en leefstijl van de gebruiker. Het verwarmingssysteem is toepasbaar in renovatie en nieuwbouw. Via een exclusief netwerk van franchisenemers brengen de twee ingenieurs het innovatieve en duurzame verwarmingsconcept in Zuid-Afrika op de markt en het is een grandioos succes. Speedheat besluit ook de internationale markt op te gaan met haar bewezen en beproefde concept. Speedheat International heeft anno 2016 franchisevestigingen met zelfstandig installateurs in Zuid-Afrika, Australië, Verenigde Staten, Engeland en Nederland. Daarnaast heeft ze warmteadviseurs in België, Italië, Spanje, Zweden en Canada.

Speedheat Nederland B.V.

Ronny en Jeanine Prang zien in 1996 de kansen en mogelijkheden voor de Nederlandse markt. Via lokale franchisevestigingen levert Speedheat advies, montage en service voor de kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming, afgestemd op de wensen en leefstijl van de klant.

Heeft u commercieel én technisch inzicht en wilt u starten als zelfstandig ondernemer? Word dan franchisenemer bij Speedheat Nederland!

De franchisenemer wordt in een periode van 2-3 maanden door Speedheat Nederland getraind en gespecialiseerd in het verkopen en installeren van de unieke Speedheat producten. Tijdens de voorbereidende scholing komen ook alle andere relevante aspecten van het zelfstandig ondernemerschap (commerciële en administratieve vaardigheden, financiële kennis en algemene ondernemersvaardigheden) uitgebreid aan de orde, inclusief het opstellen van een eigen ondernemingsplan. Dankzij deze intensieve voorbereiding kan de franchisenemer zich ook als startende ondernemer reeds zelfverzekerd in de markt profileren.

Ondernemers van Speedheat profiteren van de voordelen van een duurzaam en kansrijk product, een sterk merk met landelijke naamsbekendheid en centrale ondersteuning. U kunt daarnaast als ondernemer rekenen op intensieve begeleiding, landelijk gecoördineerde marketingactiviteiten en de specialistische kennis van een moederorganisatie met ruim 25 jaar internationale ervaring.

speedheat zelfstandig ondernemer franchise

Wat vraagt Speedheat van u als ondernemer? 

Speedheat zoekt monteurs, installateurs en medewerkers, die naast technische kennis ook beschikken over een flinke dosis commercieel inzicht en verkooptalent. U zou de kandidaat kunnen zijn die we zoeken, wanneer u zichzelf herkent in de volgende termen:

Ondernemer, verkoper, doorzettingsvermogen, lef, passie, teambuilding, eigen initiatieven voor regionale activiteiten en uiteraard is affiniteit met het product van Speedheat een vereiste, zodat u als betrokken ambassadeur van de formule kunt optreden.

Spreekt deze formule u aan en zou u meer willen weten hoe u kunt starten als zelfstandig ondernemer voor Speedheat? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Let op: als franchisenemer dient u rekening te houden met een franchisefee.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht