Meer financiële zekerheid

Bent u zelfstandig ondernemer en op zoek naar meer financiële zekerheid? Dan is dit uw kans!

Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om uw kerntaken goed uit te kunnen voeren. Taken als administratie, inkoop, planning, marketing en acquisitie nemen veel van uw tijd in beslag, terwijl u eigenlijk datgene wil doen waar u goed in bent als monteur of installateur. Om meer zekerheid te hebben voor de toekomst, is het wenselijk dat u meegroeit met de laatste ontwikkelingen. De laatste ontwikkelingen laten zien dat er steeds meer elektrisch verwarmd gaat worden en dat er een verschuiving plaatsvindt van de w-installateur naar de e-installateur. Als ondernemer denkt u toekomstgericht en wilt u de boot niet missen. Kies voor meer zekerheid voor uw bedrijf en lees hieronder wat Speedheat u te bieden heeft.

Bent u bekend met de voordelen van een franchiseorganisatie? Speedheat biedt u de voordelen van een volwaardige collega met veel kennis en ervaring, maar denk daarnaast ook aan de volgende voordelen bij deze franchiseformule:

 • u behoudt een grote mate van zelfstandigheid.
 • u wordt via een interne opleiding getraind en gespecialiseerd in het verkopen in installeren van de unieke Speedheat producten.
 • u ontvangt een franchise handboek, waarin gemaakte afspraken zijn vastgelegd. Onderdeel hiervan is de inrichting van de commerciële en de financiële administratie. Speedheat stelt daartoe alle relevante, algemene en specifieke software beschikbaar, dus daar hoeft u ook niet meer over na te denken.
 • aanvragen die online centraal binnenkomen, worden nog dezelfde dag aan u doorgestuurd.
 • u kunt gebruik maken van de telefoon doorschakel service en bij deze faciliteit kan Speedheat inspelen op vragen van opdrachtgevers wanneer u even niet bereikbaar bent.
 • Speedheat beschikt over een 0900 nummer waarbij de beller automatisch wordt doorgeschakeld naar de dichtstbijzijnde franchisenemer. Dit nummer wordt consequent gehanteerd in alle nationale reclame uitingen van Speedheat.
 • Speedheat investeert voortdurend in nieuwe producten en toepassingsmogelijkheden, dus u groeit automatisch met de laatste ontwikkelingen mee.

speedheat zelfstandig ondernemer franchise

Zou u meer willen weten over Speedheat als collega in de installatiebranche, klik dan op de volgende link: aanvullende informatie kandidaat franchisenemers

Zou u willen reageren op deze formule, dan verzoeken wij u vriendelijk onderstaand contactformulier in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht