Franchisehandboek

Het franchisehandboek is een verplicht onderdeel van elke franchiseformule. De FranchiseAdviseur biedt zowel een fysiek (hard copy) handboek aan als een online oplossing (portaal). Een goed franchisehandboek maakt alles vooraf duidelijk en voorkomt veel problemen achteraf. Van te gebruiken lettertype, gebruik van IT oplossingen of automatiseringssystemen, hoe met elkaar overleg te hebben en welke contractleveranciers er zijn. Alle operationele spelregels dienen beschreven te worden die relevant zijn voor de ontwikkeling van de formule.

Het franchisehandboek én het franchisecontract moeten altijd naar elkaar verwijzen. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Aanpassingen en aanvullingen handboek

Een franchiseonderneming is altijd in beweging. Zo is ook een franchisehandboek aan veranderingen onderhevig. Aanpassingen, aanvullingen en verbeteringen moeten snel en effectief doorgevoerd kunnen worden. Zowel in de onderneming als in het handboek. Franchisehandboeken zijn door de franchisegever aan te passen, beter dan franchisecontracten. Wel dient er altijd goed overleg en afstemming te zijn met de franchisenemers over de aanpassingen.

vijf voorbeelden van de vele handboeken die wij jaarlijks opstellen

Gebruiksvriendelijk

Een franchiseformule ontwikkelt zich, dus ook het handboek. Daarom heeft De FranchiseAdviseur een gebruiksvriendelijke online versie van het franchisehandboek ontwikkeld. Het handboek leveren wij per formule geheel op maat aan.

Franchise Portaal

Via het franchise portaal kan de franchisegever aanpassingen doorvoeren en communiceren. De franchisenemer wordt dan automatisch op de hoogte gebracht van de veranderingen in het franchisehandboek en kan hierop via het systeem reageren. In het portaal wordt bijgehouden wie, hoe vaak iemand ingelogd is en kunnen uitnodigingen voor bijeenkomsten eenvoudig geplaatst worden. Iedereen heeft ook altijd de laatste versie van het handboek ter beschikking. Volledig beveiligd in een digitale omgeving.

Digitaal handboek in franchise Portal

Indien u interesse heeft in het digitale franchisehandboek, laten wij u graag zien hoe wij het op maat voor u maken en demonstreren wij de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Maar ook de inzet van het fysieke handboek lichten wij graag nader toe in een persoonlijk gesprek.

Daag ons uit! Bel direct: 085 401 1699

Vul uw e-mailadres in dan nemen wij contact met u op.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.