Franchisenemer

Bent u  als franchisenemer op zoek naar een doeltreffende franchiseformule? Dan doet u er goed aan u hierin onafhankelijk te laten adviseren. Iedere formule is namelijk anders. En – net zoals bij iedere vorm van ondernemerschap – is het van belang om u goed voor te bereiden en inzicht te krijgen in de kansen en risico’s van franchising. De FranchiseAdviseur staat u bij. Bij ons treft u iemand die de markt van franchiseformules goed kent en  die toegang heeft tot alle formules in de markt. 

Bent u ondernemer?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan duidelijk maken of er een wederzijds vertrouwen is. En zeker niet onbelangrijk, of u als ondernemer geschikt bent voor de rol van franchisenemer.

Vervolgens kunnen we voor de juiste uitgangspunten een persoonlijk profiel opmaken, een zogenaamde PPA . Zo brengen wij in kaart welke formule het beste bij u past. Verder kijken wij met u mee naar het franchisecontract, de spelregels en het exploitatiemodel.  Ook trekken wij referenties na bij de bestaande franchisenemers. Wij helpen u bij de bewustwording; het tekenen van een contract voor drie tot vijf jaar is een serieuze weloverwogen keuze. Ons advies is op basis van een uurtarief. Die investering blijkt later snel terugverdiend, dus laat u adviseren!

Franchisenemer, daag ons uit

Voor franchisenemers treden wij op als eerste gesprekspartner.  De FranchiseAdviseur is al bijna 25 jaar actief in franchising en contacten met ander formules zijn zo gelegd. Uiteraard hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk. Hierin zoeken en vinden wij graag uw nieuwe uitdaging. De werkzaamheden variĆ«ren van ontwikkeling van de formule tot werving en selectie van nieuwe franchisenemers. We dragen zorg voor het geven van uitvoer  tot aan het franchisejaarplan en de begeleiding van franchisecommissies. Mocht er in ons klantenbestand geen geschikte formule zitten, dan zoeken we de juiste formule voor u in de markt. 

Voor meer informatie over onze dienst Werving & Selectie klik hier.

Zoekt u naar een franchiseformule die bij u past?  Laat het ons weten door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Franchisenemer worden?

Vul uw e-mailadres in en daag ons uit!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.